Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok nekem megbízható, és működő weboldalakat, ahonnét esküvői kelékeket lehet rendelni, viszonylag jó áron?
Szia!
Én anno a tesóm és most a saját esküvőmre is az eskuvoibolt.hu-ról rendelek. Semmivel sem drágább mint a többi hasonló webáruház.
Esetleg még tudom neked ajánlani a dekoraciosanyag.hu-t, ez sem drága és nagyobb a választék is például dekor anyagokból.
Nekem eddig csak jó tapasztalataim vannak, segítenek bármiben, ha kell, háromszor felhívnak hogy tuti jó e minden és nagyon rugalmasak.
Remélem tudtam segíteni :)
Igen ők a ho-ho bt: a dekoraciosanyag.hu.
Meg is kérdezte tőlem a postás, mikor a csomagot hozta, hogy horgászfelszerelés??? :D
Nem nősülök!:) férjhez megyek! szeretem a párom és megkért! Ő elszeretne venni, én ockodom még a dologtól!:) de köszi!:):) átadom neki:)
A többieknek köszönöm!:) kedves utolsó tudsz pontos linket küldeni?
Szia!
Hétfőn este rendeltem meg a dekorációs kellékeket, és ma délelőtt már meg is kaptam :) Nagyon tetszik minden, még szebb is, mint a képeken. Ezen az oldalon tudsz tőlük rendelni, miután regisztráltál: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!