Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Érdekel, hogy rendelt-e már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekel, hogy rendelt-e már valaki a Savudria s. r. o. -tól esküvői ruhát?

Figyelt kérdés
Láttam, hogy páran már feltették ezt a kérdést, de nem sok válasz érkezett azokra. Én itt találtam egy ruhát, ami nagyon tetszik. Főleg az ára is nagyon megtetszett. Szeptemberre tervezzük vőlegényemmel az esküvőnket és még igaz időben vagyok, szeretnék néhány infót gyűjteni. Aki innen rendelt, tud esetleg priviben küldeni képet a ruháról, hogy milyen lett? Kicsit kételkedem, igaz csak jót olvastam eddig és a megbízható webáruházak listáján is fent van.
2012. jan. 16. 09:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Én szerintem ne rendelj innen. Szerintem ha bemész egy esküvői ruhaszalonba segítenek. Egyik ismerősöm rendelt innen az esküvőre nem érkezett meg a ruha és venni-e kellett egyet. Most meg eladja, mert az esküvője már régen megvolt. Ez csak egy tanács neked.
2012. febr. 25. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!