Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a szalagavatós és a menyasszonyi ruha között?
Azért egy szalagavatós ne kerüljön már le.
Legalábbis jobb esetekben nem szokott... :)
Nyílván azért nem látod a különbséget, mert a fejre nem koncentrálsz, csak a ruhára. :) A FÁTYOL (esetleg a koszorú, csokor hiánya) a különbség! Menyasszonynál általában van fátyol, nagyon ritkán nincsen, szalagavatón még életemben nem láttam, hogy valaki fátyolt viselt volna a fehér ruhájához.
Egyébként nagyon sok helyen nem is tiszta fehér a szalagavatós ruha, éppen azért, hogy erősebben elválasszák a menyasszonyi ruhától.
Azért szalagavatós, mert egyszerűbb, és uszály nélkülibb. Általában a menyasszonyi ruhák csipkéses, berakásos, habos, uszályos, fátyolos, csilivili (hiszen még is csak egy napon hordasz ilyesmit!).
Ezért is olcsóbbak. Ez persze nem azt jelenti, hogy esküvői ruhának nem használhatod, mert vannak modellek, amik kifejezetten uszály nélkülieket gyártanak.
Szóval rajtad áll vagy múlik, hogy milyen veszel. No meg a pénztárcádon.
a szalagavatós ruhák a kiselejtezett menyasszonyi ruhák, azok amiket már rengetegszer hordtak
A menyasszonyi ruhákból mindig csináltak új kollekciókat és pl. a 2004-es kollekciót már nem adják ki menyasszonyi ruhaként hanem szalagavatósként
Ahol én voltam szalonban még 2006-ban ott ezt mondták, és az igazi menyasszonyi ruhák közelébe se engedtek minket, megmondtuk, hogy mire szeretnénk bérelni és akkor előhúzták a szalagavatós ruhákat.
Én is úgy tudom, hogy leselejtezett menyasszonyi ruhák.
Utóirat: soha az életben nem vettem volna fel fehér menyasszonyi ruhát az esküvőmön kívül. Aki kitalálta az egy ritka nagy ökör volt. Szerencsére a mi a giminkben nem volt ilyen szokás.
Aki ilyenben vonul fel szalagavató bálon nem érzi kellemetlenül magát?
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!