Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Aki nem menyasszonyi ruhában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem menyasszonyi ruhában volt a polgári esküvőn, milyen ruha volt rajtad?

Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 07:04
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Tudtok képeket mutatni esetleg?
2012. máj. 22. 10:20
 12/34 anonim ***** válasza:

Én mindenképpen világos színűt vennék a polgárira is. Nem kell feltétlenül esküvői ruha, csak legalább legyen világos, nekem ez túl sötét:/ Én nem venném fel.

[link]

Szerintem ez nagyon csinos-csajos-szép-szexi;):)

Meg aztán fel lehet venni máshová is szerintem, nem úgy kell felfogni, hogy egyszeri alkalomra nem veszek új ruhát...Jó ez akkor is, ha egy nyári este bementek sétálni a városba kicsit romantikázni, vagy beültök egy vacsira valahová stb:)

2012. máj. 22. 10:27
 13/34 anonim ***** válasza:
Vagy ha így túl merész, akkor fel lehet hozzá venni egy bolerót pl.
2012. máj. 22. 10:29
 14/34 anonim ***** válasza:
66%
Én egy szögecses fekete bőr nadrágban voltam hozzáillő fehér rövid ujjú felsőben. Gyerekkori álom volt! A vőlegény szintén!! :)
2012. máj. 22. 11:04
 15/34 anonim ***** válasza:
84%

Én fekete alapon fehér virágmintás koktélruhába tervezek férjhez menni. :)

Számunkra csak formalitás az egész ceremónia, és nem érzem úgy, hogy nekem fehér vagy világos ruhában kéne az anyakönyvvezető elé járulnom.

Nem vagyok ennyire hagyománytisztelő, de a fehér menyasszonyi ruha számomra a tisztaságot, szűziességet jelenti. Mi már lassan 2 évtizede vagyunk együtt, vannak gyermekeink is, és nevetségesen érezném magam. De ez én vagyok.

2012. máj. 22. 11:09
 16/34 Hannkah válasza:
12%
Szerintem ez a ruha egyáltalán nem esküvőre való. Gondolj bele, jó esetben egy esküvőd van az életben és akkor felvennél egy egyszerű koktélruhát, amit bármelyik partira is simán felvehetsz?? Mi ebben a különleges? Ha kevés pénzetek van rá, vagy nem akartok sokat erre fordítani, akkor is megéri szerintem, hogy egy elegáns, nőies, de nem közönséges ruhát viselj. Mit fogsz mutogatni a gyerekeidnek később??? Használtan is simán kapsz 10.000 Ft-ért gyönyörű esküvői ruhákat a neten pl.
2012. máj. 22. 11:22
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem a ruha teszi az embert, és attól még lehet valaki szép és elegáns, hogy nem egy habos-babos menyasszonyi ruha van rajta. Az esküvőt, az esküt lélekben kell átélni és megélni, nem a külsőségekben.

Engem soha nem érdekelt különösebben a ruházkodás. Pl simán elcsattogok az oviba a gyerekekkel melegítőben is.

2012. máj. 22. 11:48
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

11.22

De pont, hogy az a lényeg, hogy a kérdező NEM szeretne menyasszonyi ruhát. Hiába ajánlgatod az olcsó használt szép ruhát, ha egyszer ő nem akar olyat. Ezt a ruhát legalább fel tudná venni máshová is. Ha ilyen az ízlése...én a magam ízlése szerint választottam, plusz praktikussági szempontokból. Ha nem olvastad volna el az előző válaszokat: többen is írták, hogy egy alkalom miatt nem fognak olyan ruhát venni, amit többször nem hordanak...

2012. máj. 22. 12:29
 19/34 anonim ***** válasza:
10-es vagyok, a kérdező kérésére itt a kép az enyémről : [link] tavaly vettem, imádom :)
2012. máj. 22. 12:40
 20/34 A kérdező kommentje:

Igen,egyáltalán nem akarok menyasszonyi ruhát.A fazon,ami igazán érdekel.1 alkalomra tényleg nem akarok olyan ruhát,amit később egyáltalán nem tudok felvenni.

Már van egy kisfiunk.

2012. máj. 22. 13:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!