Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem menyasszonyi ruhában volt a polgári esküvőn, milyen ruha volt rajtad?
Én mindenképpen világos színűt vennék a polgárira is. Nem kell feltétlenül esküvői ruha, csak legalább legyen világos, nekem ez túl sötét:/ Én nem venném fel.
Szerintem ez nagyon csinos-csajos-szép-szexi;):)
Meg aztán fel lehet venni máshová is szerintem, nem úgy kell felfogni, hogy egyszeri alkalomra nem veszek új ruhát...Jó ez akkor is, ha egy nyári este bementek sétálni a városba kicsit romantikázni, vagy beültök egy vacsira valahová stb:)
Én fekete alapon fehér virágmintás koktélruhába tervezek férjhez menni. :)
Számunkra csak formalitás az egész ceremónia, és nem érzem úgy, hogy nekem fehér vagy világos ruhában kéne az anyakönyvvezető elé járulnom.
Nem vagyok ennyire hagyománytisztelő, de a fehér menyasszonyi ruha számomra a tisztaságot, szűziességet jelenti. Mi már lassan 2 évtizede vagyunk együtt, vannak gyermekeink is, és nevetségesen érezném magam. De ez én vagyok.
Szerintem nem a ruha teszi az embert, és attól még lehet valaki szép és elegáns, hogy nem egy habos-babos menyasszonyi ruha van rajta. Az esküvőt, az esküt lélekben kell átélni és megélni, nem a külsőségekben.
Engem soha nem érdekelt különösebben a ruházkodás. Pl simán elcsattogok az oviba a gyerekekkel melegítőben is.
11.22
De pont, hogy az a lényeg, hogy a kérdező NEM szeretne menyasszonyi ruhát. Hiába ajánlgatod az olcsó használt szép ruhát, ha egyszer ő nem akar olyat. Ezt a ruhát legalább fel tudná venni máshová is. Ha ilyen az ízlése...én a magam ízlése szerint választottam, plusz praktikussági szempontokból. Ha nem olvastad volna el az előző válaszokat: többen is írták, hogy egy alkalom miatt nem fognak olyan ruhát venni, amit többször nem hordanak...
Igen,egyáltalán nem akarok menyasszonyi ruhát.A fazon,ami igazán érdekel.1 alkalomra tényleg nem akarok olyan ruhát,amit később egyáltalán nem tudok felvenni.
Már van egy kisfiunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!