Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért csinálják?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják?

Figyelt kérdés
Nem akarok általánosítani,de miért húznak hasznot az emberek más esküvőjéből?Oké, lehet hülye vagyok meg hiszékeny, de őszintén??????Pl, vettem egy esküvői ruhát, és rejtett költségei vannak, amiről nem tudtam. A csaj szerint mondta, sztem nem mondta. De nem csak ez. BAKKER valaki ebben is csak a pézt látja. NEKÜNK EZ A NAGY NAP. AZ ÉLETÜNK EGY FONTOS NAPJA. MIÉRT nem tartják tiszteletben? OLYAN IDEG VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012. máj. 19. 19:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Itt már mindenki lehúz mindenkit.Úgy vannak vele,hogy úgyis kifizeted,hiszen az esküvődről van szó.
2012. máj. 19. 19:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Milyen rejtett költségek pontosan? Én addig alá sem írtam semmit, míg pontosan nem rögzítettünk mindent, és nem láttam tisztán. MI történt? Amúgy vigyázni kell, mert tényleg ilyenek.
2012. máj. 19. 19:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez az üzlet. Ha megfigyeled, olyan szépen elültették az amerikai puccsot az emberek szívébe, hogy most már egy magyar esküvő abszolút nem arról szól, mint mondjuk 50 évvel ezelőtt. Mi, hülye emberek, pedig bevesszük ezeket a dolgokat.
2012. máj. 19. 19:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, temetésnél is ez van. Az ember gyászol, ki van borulva és mások ezt kihasználják és még több pénzt lehúznak róla. Nagyon gusztustalanok. :P
2012. máj. 19. 20:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Temetés/esküvő=pénzlehúzás..
2012. máj. 19. 20:12
 6/8 A kérdező kommentje:
csak gratulálni tudok, én az ilyen embereket tuti nem fogom másnak ajánlani
2012. máj. 19. 20:22
 7/8 anonim ***** válasza:
És hol történt ez az eset? Csak hogy tudjuk, hova ne menjünk.
2012. máj. 19. 21:02
 8/8 anonim ***** válasza:

írd már le, miről van szó!!!!

nekem Fehér Klára tetszett, aki az esküvő előtt ment be egy virágboltba, aztán egy kazal fehér orgonával esküdött.

Egy ismerősömék, meg esküvő után moziba mentek beöltözve. Mert őket az dobta fel ...

2012. máj. 20. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!