Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gyűrűkkel kekeckedő Anyós,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyűrűkkel kekeckedő Anyós, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Két hét,és esküvőnk lesz, igazság szerint ezüst gyűrűt akartunk,de anyósom kiharcolta,pontosítva kihisztizte,hogy arany legyen,miután ellenünk hergelte Sógorékat,Apósom és a család összes többi tagját. Meg lett a boldogsága,mikor közöltük, ok, legyen arany, de nem vagyunk hajlandóak aranyból karikagyűrűt felvenni. Párom is és én is úgy gondoltuk, hogy nekem jó lenne egy szimpla kis köves arany gyűrű,és neki meg egy egyszerűbb arany gyűrű. Lényegében a párom utálja az aranyat, így neki egy aranyozott nemesacél gyűrűt néztünk ki (erről nem tud anyósom)de mikor tegnap megvettük nekem a gyűrűt, anyósom hisztirohamot kapott,hogy hogyan képzeljük,hogy nem karikagyűrűt húzunk fel?? Most őszintén mi a fene köze van hozzá,ha a mi ujjunkon lesz,és nem ő fizeti?? 12 ezerért vettük ezt a gyűrűt, a páromé pedig 4500 lesz. Isten bizony, nem is akarunk bele többet feccölni,mert az ő kezén nem is lesz rajta, mert szerelőként dolgozik. Nem tudom mi lesz ha megérkezik a párom gyűrűje és meglátja,hogy nem arany... már komolyan mondom,előre félek. Hogy értethetném meg vele, hogy nem azon múlik,milyen gyűrűt húzunk,vagy egyáltalán húzunk-e?
2012. máj. 11. 08:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Az a gáz, hogy negedtetek. Ezek után majd jön a lakás, a berendezés, a gyereknevelés, a főzés, MINDEN!

Igenis állj elé: anyuka! Nekünk EZÜST gyűrűnk lesz!

Haa nem vagy határozott, és engedsz neki, akkor a fejedre nő. Sajnos ez tapasztalat :(

2012. máj. 11. 08:54
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
*engedtetek (bocsi, gyors gépelés átka!)
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Nem neked kell leállítani, hanem a vőlegényednek. (remélem férfi a párod, nem pedig anyuci kedvence)
 4/14 A kérdező kommentje:
a gyereknevelésbe nem szól bele, mert már van gyerekünk, a lakásba se, mert már ez is van. Együtt vagyunk már jó ideje, eddig nem volt vele gond, de most... :D
2012. máj. 11. 08:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
helybôl nem vettem volna meg az aranyat mégha agyvérzést kap akkor sem. hordja a sajátját, ez a tiétek lesz. amúgy ha másba nem szolt eddig bele, akkor erôsen becsuld meg :))))) - sajna nekem is vannak negatív tapasztalataim...
2012. máj. 11. 09:06
 6/14 anonim ***** válasza:
60%

szép családba kerülsz...

A véredet ki fogják szívni az utolsó cseppig!!

A gyűrű még csak a kezdet.

2012. máj. 11. 09:11
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát innen fúj a szél! Gondold végig: együtt vagytok már jó ideje, gyerek van, lakás van, anyós nem szól bele dolgokba. Mindenki boldog. Aztán úgy döntötök, hogy összeházasodtok.

Valószínű, anyós abból a régebbi generációból származik, akik a házasságot nagy dolognak tartják , a házasságon kívüli együttélést ha nem is elítélik, de nem tetszik nekik. Neki az, hogy "normális" arany gyűrűtök lesz, azt jelképezi, hogy végre meghoztatok egy olyan döntést, amit ő mindig is elvárt tőletek. Az aranygyűrű is a házasság jelképe (szerintem is lehet más), hát ha már végre összeházasodtatok, igenis tudja ezt meg a világ és az ő unokái nem nőnek fel "vadházasság"-ban. Gondold végig, hátha csak erről van szó és ezért h*lyült meg,.

2012. máj. 11. 09:12
 8/14 A kérdező kommentje:
7es! igazából én is erre gondoltam. Fel is vetettem neki tegnap,csak felületesen,hogy ez e a probléma, és azt mondta áááá dehogy, hát ő már elvált, újraházasodott, hát ha annyira vallásos lenne nem tette volna meg ezt. Pedig én még mindig erre gyanakszom. De komolyan mondom, jó is,hogy nem karikagyűrűt vettünk,mert ami most van az valami meseszép :)
2012. máj. 11. 09:16
 9/14 anonim ***** válasza:

Ez a ti életetek, nem az övé, a döntés a tiétek.

Szerintem is az a baja, amit az előző válaszoló írt, csak nem meri bevallani - még magának sem.

2012. máj. 11. 10:58
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szerencsés vagy, hogy a többi dologba nem szólt bele, mindezek ellenére én biztos nem vettem volna meg az arany gyűrűket, ha ezüstöt akarunk. Jól mondta az egyik kommentelő, még ha agyvérzést kap is. Hát mit képzel?! Az meg, hogy ellenetek haragította apóst, meg sógort meg mindenkit?! Mit mondott nekik? Hogy hogy képzelitek hogy nem arany gyűrű lesz és hát ezen mindenki felháborodott? Ha hozzám valaki ilyesmivel állítana oda, akkor körberöhögném. :) Szép kis család.. Na mindegy. Álljatok a sarkatokra és ne hagyjátok, hogy beleszóljon olyan dolgokba, amihez tényleg semmi köze. Mert ehhez aztán nagyon nincs.
2012. máj. 11. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!