Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gyűrűkkel kekeckedő Anyós,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyűrűkkel kekeckedő Anyós, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Két hét,és esküvőnk lesz, igazság szerint ezüst gyűrűt akartunk,de anyósom kiharcolta,pontosítva kihisztizte,hogy arany legyen,miután ellenünk hergelte Sógorékat,Apósom és a család összes többi tagját. Meg lett a boldogsága,mikor közöltük, ok, legyen arany, de nem vagyunk hajlandóak aranyból karikagyűrűt felvenni. Párom is és én is úgy gondoltuk, hogy nekem jó lenne egy szimpla kis köves arany gyűrű,és neki meg egy egyszerűbb arany gyűrű. Lényegében a párom utálja az aranyat, így neki egy aranyozott nemesacél gyűrűt néztünk ki (erről nem tud anyósom)de mikor tegnap megvettük nekem a gyűrűt, anyósom hisztirohamot kapott,hogy hogyan képzeljük,hogy nem karikagyűrűt húzunk fel?? Most őszintén mi a fene köze van hozzá,ha a mi ujjunkon lesz,és nem ő fizeti?? 12 ezerért vettük ezt a gyűrűt, a páromé pedig 4500 lesz. Isten bizony, nem is akarunk bele többet feccölni,mert az ő kezén nem is lesz rajta, mert szerelőként dolgozik. Nem tudom mi lesz ha megérkezik a párom gyűrűje és meglátja,hogy nem arany... már komolyan mondom,előre félek. Hogy értethetném meg vele, hogy nem azon múlik,milyen gyűrűt húzunk,vagy egyáltalán húzunk-e?
2012. máj. 11. 08:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Anyóspajtinak meg kellett volna mondani: ha kifizeti, akkor olyan gyűrűtök lesz, amilyet csak akar. A fehér arany lehetett volna még jó megoldás, mert színe mint az ezüst, de még is arany.

A párodnak kéne lekezelnie az anyját és kiállnia melletted.

2012. máj. 11. 13:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Semmit. Idiótákkal nem kell foglalkozni. Ha nem foglalkozol vele, semmibe veszed, akkor nem fog tudni mit csinálni veled, és békén hagy.
2012. máj. 15. 19:40
 13/14 Mónika 1992 válasza:
én beszólnék neki hoogy semmi köze hozzá! nekünk is ezüst lesz és nem engedünk beleszólni!
2012. máj. 21. 15:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Monnd neki ha kifizeti lehet fehérarany is!De addig kuss a neve!
2012. aug. 8. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!