Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Most mit csináljak? Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

A történet a következő:

Nem sokára esküszünk és már december tájékán kiosztottuk a meghívókat. Természetesen, mint mindenhol volt olyan, aki lemondta már előre, mert meccse van kiírva vagy éppen olyan, ami miatt nem tud eljönni.

Egyik jó barátunk (bár, leginkább páromnak) szintén lemondta az esküvőt, mert nem hívtuk meg a barátnőjét, akivel akkor még csak 3 hete volt együtt. Nem is ismertük a lányt, nem is ismerjük azóta sem. Azt sem tudtuk, hogy ők együtt vannak. Akkor derült ki, amikor rákérdezett, hogy a barátnőjének is szól-e a meghívó.

Mi elmondtuk, hogy nem. Megindokoltuk, hogy miért. Ő visszautasította a meghívást, mi pedig kihúztuk a névsorból, meghívtunk helyette másik személyt, aki a fontossági sorrendben következett.

Eltelt azóta pár nap, hét és hónap.. tegnap hívott engem a srác, hogy akkor mikor is lesz az esküvőnk? Mondtam neki a dátumot és közölte, hogy akkor ő mégis eljönne.. megkérdeztem, hogy miért is?! Erre mondta, hogy szakítottak a lánnyal és úgy gondolta, hogy akkor mégis csak "beruccan" az esküvőre (saját szavai!).

Én annyit mondtam neki, hogy beszéljünk erről pár nap múlva, mert a páromnak is illik erről tudnia.

Ti mi a jó istent csinálnátok a helyemben/helyünkben?

Őszinte leszek, nem akarok (egyébként nem is tudok, se anyagilag, se helyileg) helyet csinálni neki.

Legszívesebben már a telefonban a szemébe mondtam volna, hogy: "Így jártál, szervusz!", de a párommal szemben nem lett volna korrekt.

Ő egyébként még nem tud róla, mert nem találkoztunk tegnap óta (munka miatt).

Köszi az okos tanácsot!!!

2012. márc. 19. 16:00
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
67%
Legjobb lenne, ha a párodat kérdeznéd meg erről. Egyébként, ha ennyire jó barát és nem jön el az esküvőre a barátnője nélkül..nos én azt nem mondanám barátnak. Biztos vagyok benne, hogy a viszonyotok nem lesz olyan, mint régen..de ez van.
2012. márc. 19. 16:04
 2/26 A kérdező kommentje:

Mióta megszületett a lányunk, egyszer sem találkozott velünk. Pedig sokszor hívtuk át vagy kérdeztük meg, hogy ráér-e, van -e kedve találkozni..

Mindegyik közös barátunkkal tartjuk a kapcsolatot. Napi, heti, havi szinten találkozunk, beszélünk!

Ő még egyszer sem keresett minket.. igaz a gyerek előtt sem volt "party" képes.. sok emberrel megszakította a kapcsolatot, aki nekünk barátunk, neki már nem.

2012. márc. 19. 16:06
 3/26 anonim ***** válasza:
35%
Első vagyok, akkor szerintem nem kérdés, hogy mit kell tenned.
2012. márc. 19. 16:08
 4/26 anonim ***** válasza:
43%
Miért baj az,hogy a barátnőjét is akarta vinni?Te miért mondtál egyből nemet?Én is visszautasítottam volna a meghívást.Szerintem ezen nem kell úgy fennakadni, ha jönni szeretne,jöjjön, de meg kell beszélni ezt az esetet.
2012. márc. 19. 16:09
 5/26 anonim ***** válasza:
46%

Én lennék olyan bunkó, és nem mondanám a páromnak, hogy jelentkezett az illető.

Várom a lepontozást!

2012. márc. 19. 16:09
 6/26 anonim ***** válasza:
87%
Az azért szarul eshetett, amikor azt mondtátok, hogy a lányt ne hozza. Egy ismerősöm is így járt, őt meghívták, barátnőjét nem, hagyta is a franca, de ha belegondolsz, tényleg szarul eshetett neki. Lett volna időtök megismerni a lányt, és most az a plusz 1 fő aztán egy esküvőnél nem oszt, nem szoroz. Nem ismeritek annyira, és akkor mi van? Nem nektek kell szórakoztatni, szerintem jogosan háborodott fel. Gondolj bele, téged meghív barátnőd, de azt mondja, a vőlegényedet nem. Neked is rosszul esne. Jó, hogy nem rég óta voltak együtt, de neki fontos volt a lány. Szerintem hívjátok, 1 tényér kaja belefér.
2012. márc. 19. 16:10
 7/26 anonim ***** válasza:
86%
Megér annyit egy ember vacsorájának az ára, hogy összevesszetek? Ha igen, akkor küldjétek el, ha nem, akkor adjatok neki még egy esélyt. :) Egy ember elhelyezése az asztalnál nem olyan nagy ügy, nem ezen múlik, hanem a szándékotokon.
2012. márc. 19. 16:10
 8/26 anonim ***** válasza:
33%
Visszautasította a meghívást, így járt. Meghívatni magunkat illetlenség.
2012. márc. 19. 16:12
 9/26 anonim ***** válasza:
85%
Azt hiszem, én is megbántódtam volna a helyében, hiszen mindenkit a családjával vagy kísérőjével szokás meghívni. Ha így vesszük, Ti követtetek el először illetlenséget Vele szemben - bár ez a válasz nyilván nem az, amire most vártál.
2012. márc. 19. 16:14
 10/26 anonim ***** válasza:
63%

Egy honappal elotte kellett volna a meghivokat elkuldeni, es mindig kb. 10 fore lehet ugy szamitani, hogy varatlanul erkeznek, tehat ezzel mar igy kell szamolni, felkeszulni, hogy ne erjen kellemet meglepetes.

TEhat ha jol erzem, akkor egy kiberelt etteremben, vagy valami hasonloban lesz az ez az unnepseg, tehat ott mar 1-2 fo nem oszt, nem szoroz, hiszen dekara kiszamolni, hogy ki es mennyit fogyaszt nem leeht, az italnal szinten. Ne aggodj, akik eddig lemondta, azokat mar lehuzhatod, ez a par fo egy etteremben nem fog nehezseget okozni az ellatasa, mivel eleg felkeszultek, de ha ezt jelzed is, akkor jobb lesz!

2012. márc. 19. 16:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!