Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Most mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
A párom megkérte a kezemet még tavaly szeptemberbe de az esküvöt még nem is tüztük ki és nagyon hallani se akar rolla mármint ugy értem ha valamit mondok neki az esküvövel kapcsolatban akkor nem nagyon érdekli:(Persze mindig arra van fogva hogy nincs pénz:(De nem nagy esküvö lenne max 20 személy!Most mit csináljak?ráeröltetni nem akarom:(
2012. máj. 14. 15:49
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
az én párom se nagyon érdekli a dolog, a szervezés rész egyáltalán :) nekünk okt. 20án lesz. kérdezd meg, hogy akarja-e egyáltalán, nem kell neki szervezkedni, csak mégis szeretnéd tudni, hogy most mi a helyzet.
2012. máj. 14. 15:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi!Állitolag akarja de majd jövöre tavaly is ezt mondta...:)És szerintem jövöre is jövöre lesz :S
2012. máj. 14. 16:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Kérdezz vissza, hogy akkor minek kérte meg a kezed?
2012. máj. 14. 16:08
 4/10 anonim ***** válasza:

Én megkérdezném tőle, ha nem akar esküvőt, akkor miért kérte meg a kezedet? Mert hogy együtt élni házasság nélkül is lehet, de akkor meg minek megkérni valakinek a kezét, utána meg nem összeházasodni?

Azért egy 20 személyes esküvő nem egyenlő egy 100 személyessel. Ebben igazad van. Anyagilag nem olyan megterhelő. Egy kis takarékossággal meg lehet oldani. Nem kellenek hozzá évek, hogy összespórolj rá.

Csak ülj le vele és beszéld meg, hogy akkor hogyan tovább. Lesz esküvő vagy nem? Ez meg nem erőltetés, elvégre nem te kérted meg az ő kezét.

2012. máj. 14. 16:12
 5/10 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy elbizonytalanodott.

Lehet, hogy van más nő az életében. :(

2012. máj. 14. 16:17
 6/10 anonim ***** válasza:
RÓLA, NEM PEDIG ROLLA!
2012. máj. 14. 16:18
 7/10 Odd Retard ***** válasza:
52%
De negatívak vagytok! Csak nem akar nagy házasságot, polgári esküvő szűk keretek közül.
2012. máj. 14. 16:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!Más nö meg tuti nincs mert 1.nem olyan 2.arrol már ugy is tudnék vagy valamilyen jel ugy is lenne meg amugy nem viselkedik ugy velem mint aki nem szeret!
2012. máj. 14. 16:35
 9/10 anonim ***** válasza:
52%

figyi az én párom megkérte a kezem, és kicsit megijedt, mikor elkezdtem az időpontot mondogatni.........sztem a férfiak olyanok, hogy valamin tuúl vannak amihez persze bátorság kell nekik, akkor kicsit leeresztenek, az én párom 2 hetente egyszer foglalkozik az esküvő szervezéssel..... ez van, attól szeretné, csak a pasik ilyenek.

sztem, ülj le vele beszélni, mi a baj, miért csinálja ezt

2012. máj. 14. 18:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Az én párom is megkérte a kezem, hogy jelezze felém és a világ felé is, hogy komolyan tervez velem, de éreztem rajta, hogy még nem lenne kész a házasságra. Ha ilyesmi került szóba, pláne a gyerek :), eléggé zavarba jött, és mondta, hogy: majd, majd, majd, ráérünk még, ugye nem akarok még most babát? XD Ekkor voltunk olyan 23-24 évesek.

Most szeptemberben lesz a lagzi, akkor leszünk 3 éve jegyesek. Jó hosszú jegyesség ;), de szerintem ennyi idő kellett neki (talán nekem is), hogy tényleg elfogadjuk, ebből lagzi lesz meg babóca hamarosan. Ebben az a jó, hogy biztosak vagyunk magunkban, 100%-ig. Nincsenek kérdések meg kételyek, és remélhetőleg elválni sem fogunk pár év után, vagy - még inkább - soha :).

Adj neki időt! De azért 3 évnél tovább ne várj ;)

2012. máj. 14. 22:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!