Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy zajlik a szülőköszöntés a polgárin? Kit köszöntsünk előbb?
A vőfélyünk kifejezetten megkért, hogy nehogy kétfelé szakadva rohanjunk a saját szüleinkhez, hanem egyszerre egy örömszülőhöz menjünk, azaz egymás anyósát, apósát is köszönteni kell. A videósnak is könnyebb dolga lesz, ha egyszerre megyünk, és nem szét széledve.
Kérdés: A lányos szülőkhöz, vagy a fiús szülőkhöz lépjünk elsőként?
Ez csak a vőfély kérése volt, de szerintem tök béna, hogy egyszerre menjünk. Az oké, hogy anyóst, apóst is megpusziljuk, de nem lenne sértődés, ha előbb az anyós lenne köszöntve, és nem a saját szülő? Olyan nehezen is bírom elképzelni ezt az új szituációt. Nem így képzeltem.
Szia!
Nincs rá szabály, és nem is fogják megmondani hova menjtek, csak annyit és most köszöntsétek szüleiteket stb...
Mi egyszerre mentünk oda a saját szüleinkhez és utána csere.
én annyit javaslok, hogy először a lányos szülőkhöz menjetek, mert általában ott van a nagyonn bőgés :) utána meg a fiúshoz, ha már együtt mentek.
Az alapján is eldöntheted, hogy melyik szülő milyen. Lehet az egyik megsértődne, ha ő lenne a második, a másik meg nem. lehet az egyik érzékenyebb, a másik kevésbé. ez alapján is dönthettek!
Ezt neketk kell kitalálni és eldönteni érzés alapján!
Nálunk az anyakönyvvezető mondta, hogy most a menyasszony köszönti a szüleit, utánna a vőlegény köszönti a szüleit. Az már csak hab a tortán, hogy apukámnak elfelejtettem adni puszit, és az anyakönyvvezető szólt, hogy mintha kimaradt volna. Így duplán mentem.
Nálunk az anyósékat nem kellett köszönteni, hála az égnek:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!