Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő az ilyen esküvő?
Pénz és más lehetőségek hiányában arra gondoltunk, hogy bejelentkezünk az önkormányzathoz, öltöny, csinosabb nyári ruha, ezüstgyűrű és így esküszünk meg.
Egyikünk sem vágyik lagzira, hatalmas fehér ruhára, milliós kiadásra.
Ismertek párt, akik így házasodtak össze?
Ráadásul van két pici gyerekünk, akikre vigyázni sem tud senki ezidő alatt.
Mit gondoltok az egészről?
Sógornőmék is így csinálták...=)
Valentín-napon elmentek együtt "vacsozázni",mit élettársak és hazaértek,mint férj-feleség...senki nem tudott róla...csak ők ketten....=)
Volt nagy meglepődés,de senki nem szólt egy rossz szót sem...utána még egy sokknak bejelentették,hogy babájuk lesz...xDD =)
Gondolhatjátok...=D
"Elítélendő az ilyen esküvő?"
Mivan??????? Azt hittem emberáldozatot akartok bemutatni vagy valami ilyesmi, és attól lenne elítélendő!! Most komolyan, hogy a csudába merül fel valakiben, hogy az, hogy olyan esküvőt tart, amilyet tud vagy akar, az elítélendő??? Nemár!!
Először olvasva a kérdésedet hirtelen azt hittem én írtam ki! :) De aztán rájöttem, hogy mégsem, mert pár dolog nem egyezik.
Mi is 30 felettiek vagyunk.
Párom nem keres rosszul, de sajnáljuk a pénzt azokra a dolgokra, amiket Te is leírtál.
Nekünk is 2 gyermekünk van, de a 3. még csak tervben.
És a legfontosabb különbség: mi már nem gondolkozunk tovább, ma délelőtt bejelentkeztünk, és 06.08-án 11 óra 30-kor összeházasodunk. :)
Nem lesz nagy felhajtás, szülők, tesók és kész. A tanúk is a tesók közül lesznek. Egyenlőre még nem tudja senki, majd hétvégén közöljük az örömhírt. Biztos nagy meglepetés lesz, mert az eddigi 15 együtt töltött évünk alatt mindig azt mondtuk, mi nem házasodunk. (soha ne mond, hogy soha)
Úgy döntöttünk, hogy a leendő férjem :)) cége által fizetett SZÉP kártyából elvisszük a családot ebédelni, aztán aki akar az jöhet hozzánk berúgni kicsit! Gyerkőcök meg mennek a mamához.
Akárhogy is döntetek, sok boldogságot kívánok Nektek!!!
red4me hol írják, hogy nem véglegesnek szánják a gyűrűt?
amúgy én is azt hittem, valami nagyon durvára készültök, hogy így lett feltéve a kérdés :D
Szerintem ez egy teljesen ésszerű ötlet! Mi sem vágyunk egy bazi nagy csinnadrattára, nekünk is csak a két tanú lesz meg mi oszt csókolom. Miért lenne elítélendő? Nem vágyhat mindenki habos-babos menyasszonyi ruhás, csiricsáré esküvőre! :)
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!