Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elítélendő az ilyen esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő az ilyen esküvő?

Figyelt kérdés

Pénz és más lehetőségek hiányában arra gondoltunk, hogy bejelentkezünk az önkormányzathoz, öltöny, csinosabb nyári ruha, ezüstgyűrű és így esküszünk meg.

Egyikünk sem vágyik lagzira, hatalmas fehér ruhára, milliós kiadásra.

Ismertek párt, akik így házasodtak össze?

Ráadásul van két pici gyerekünk, akikre vigyázni sem tud senki ezidő alatt.

Mit gondoltok az egészről?

2012. máj. 7. 12:42
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
70%
esetleg a végén egy kertiparty, otthon, nálatok :) legyetek boldogok!
2012. máj. 7. 13:05
 22/58 A kérdező kommentje:

Bocsánat, ha bántó volt a proli kifejezés. Csak írtam, hogy van két gyerekünk és most várjuk a következőt, ebből sokan asszociálnak a prolira, szociális segélyre pályázóra, munkanélkülire. És nem pusztán a szerényebb körülmények között élőkre.

Sajnos ez tény, tapasztalat.

2012. máj. 7. 13:05
 23/58 anonim ***** válasza:
82%
Nincs ebben semmi a mai helyzetben. Ha nektek jo igy miért költenétek olyan dolgokra. Sok boldogságot !!!
2012. máj. 7. 13:06
 24/58 anonim ***** válasza:
69%

Csak a végleges gyűrűhöz ragaszkodnék, mondjuk ez a két kilós ár meglepett, biztosan van ezalatt.

Végső esetben láncból, karkötőből csináltatva - ha van ilyenetek.

2012. máj. 7. 13:06
 25/58 A kérdező kommentje:
2012. máj. 7. 13:08
 26/58 anonim ***** válasza:
76%
Bemegyek egy ékszerboltba, és 50-60 ezerért látok arany karikákat simán.........nem nagynevű ékszerszalonban meg netesben kell nézelődni, hanem kis ékszerboltokban, minden kerületben van.......a miénk 40 sem volt, a női változat kb. 15000 volt, a férfi huszon-valamennyi....szimpla vékony karika, nem a hipermodern vastag köves csoda.......
2012. máj. 7. 13:12
 27/58 anonim ***** válasza:
63%

"Aki nem keres jól, az nem proli, hanem maximum szerény körülmények között él, vagy szegényebb, de nem proli!"

Egyáltalán tudod, mit jelent az a szó? Csak mert egyesek tévesen negatív jelentést tulajdonítanak neki, valójában nem sértő szó. Én nem éreztem annak a kérdezőtől sem.

2012. máj. 7. 13:14
 28/58 anonim ***** válasza:
61%

Kedves Kérdező, sikerült belinkelned az egyik legdrágább helyet.

Nézd meg ezt, mi itt vettük: [link] Csak írd be az árat, amire gondolsz.

29/58 A kérdező kommentje:

Köszönöm, akkor benézek az ékszerboltba, hátha nem annyi, mint a neten. Eddig nem nézegettem, ezért ez az ár engem is ledöbbentett, de azt hittem, hogy így felment az arany ára.

Kis virágcsokrot azt szeretnék és gyűrűt, csinosabb ruha, de nem több.

30/58 anonim ***** válasza:
63%
Ha valóban szerény esküvőt akartok, akkor ne a legdrágább szalonban keress gyűrűt...ennek töredékéért is vannak arany karikagyűrűk..
2012. máj. 7. 13:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!