Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elítélendő az ilyen esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő az ilyen esküvő?

Figyelt kérdés

Pénz és más lehetőségek hiányában arra gondoltunk, hogy bejelentkezünk az önkormányzathoz, öltöny, csinosabb nyári ruha, ezüstgyűrű és így esküszünk meg.

Egyikünk sem vágyik lagzira, hatalmas fehér ruhára, milliós kiadásra.

Ismertek párt, akik így házasodtak össze?

Ráadásul van két pici gyerekünk, akikre vigyázni sem tud senki ezidő alatt.

Mit gondoltok az egészről?

2012. máj. 7. 12:42
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
66%
Semmi elítélendő nincs ebben, ha nektek ez így jó, akkor tegyetek így. :) Sok boldogságot!
2012. máj. 7. 13:17
 32/58 anonim ***** válasza:
32%

13.14. ezt a szót a társadalom 99%-a sértésnek használja manapság, mint a csóró szót és társait, és én is sértőnek éreztem, de ne a válaszolóknak reagálj kérlek, hanem a kérdezőnek.

Köszi

2012. máj. 7. 13:18
 33/58 anonim ***** válasza:
75%

Szia, a 15-ös válaszoló vagyok! Mi itt csináltattuk a gyűrűinket:

[link]

Igaz, hogy a 66.000 az nem 30.000, és szerintem nincs abban semmi elítélendő, ha nem ragaszkodtok az aranygyűrűhöz. Ha később úgy döntötök, hogy mégis szeretnétek, hát megcsináltatjátok. :)

A gyűrűhöz (az elsőt néztem meg Neked) oda van írva, hogy törtaranyat is beszámítanak, akár a teljes vásárlás erejéig. Szerintem nagyon korrektek, a férjem náluk vette a kísérőgyűrűmet is, és mint már írtam, végül itt készíttettük el a karikákat is.

2012. máj. 7. 13:19
 34/58 anonim ***** válasza:
66%

Semmi gond nincs vele, ha nektek ez így jó! 11 évvel ezelőtt mi is így tartottuk az esküvőt! Férjem smokingban, csak, mert volt akkor már neki, nekem pedig egy egyszerű, de csinos kosztümöt vettünk.

Mi, a tanúk, szülő és testvérek voltak jelen. Utána otthon nálunk vacsoráztunk, amit előző éjszaka készítettünk el közösen! :) Élveztük mi is, és akik ott voltak ők is. Tehát hajrá, és sok boldogságot! :-)

2012. máj. 7. 13:22
 35/58 A kérdező kommentje:

Nem mertem használni az értelmiségi szót magunkra, ezért írtam, hogy jól keres a párom és én is max gyedet kapok (diplomások vagyunk). Nem akartam ezt kiemelni, csak azt, hogy nem a mélyszegénység miatt nem akarunk hatalmas lagzit.

A proli szóról nekem a munkás ember jut eszembe, aki szegény.

De ezt a részét szerintem hagyjuk, mert tényleg nem szeretnék senkit megbántani.

A gyűrűre köszönöm, hogy felhívtátok a figyelmemet, utánanézek akkor több helyen.

2012. máj. 7. 13:22
 36/58 melvin válasza:
70%
Nem más véleménye a fontos,hanem ,hogy ti mit akartok.De tényleg ezt akarjátok?Nekünk is hasonló esküvőnk volt és később a férjem már nagyon bánta..nem mások miatt ,hanem a lelke mélyén!!ő nem ilyent akart:)
2012. máj. 7. 13:25
 37/58 anonim ***** válasza:
35%
En is ilyen eskuvot akarok, de a parom nagy felhajtast stb.Mi folyamatosan napoljuk a kerdest, nekem nincs kedvem a puccparadehoz,a szervezes is megterhelo lenne, mert semmiben nem egyeznenk...utalom a felhajtast.Meg a rokonait, csak vele akarok lenni akkor, csak neki megfelelni, nem masoknak es azzal foglalkozni, hogy mindenkinek jo legyen...na mindegy.
2012. máj. 7. 13:32
 38/58 A kérdező kommentje:
Tényleg ezt szeretnénk. Mindketten sajnáljuk rá a pénzt. Igaz, hogy több milliónk nem is lenne rá, de sem én, sem a párom nem szereti a felhajtást, én nem szeretem, ha sokan néznek, nagyon-nagyon zavar. Még étterembe sem járunk, arra is sajnáljuk a pénzt. Inkább közösen elmegyünk kirándulni a gyerekekkel, piknikezünk, élvezzük, minthogy beüljünk egy étterembe akár. Fura, de mindketten így gondoljuk. Túl sokat kellett és kell dolgozni a pénzünkért, senki nem segít soha, nagyszülők élik a saját életüket, nem foglalkoznak az unokákkal sem. Szóval magunknak kellett mindent, de mindent előteremtenünk, talán ezért. És inkább a két gyerekre költjük, hogy ők érezzék jól magukat adott helyen, helyzetben, mint egy esküvőre. Én azt bánom, hogy nem a gyerekek születése előtt volt az esküvő.
2012. máj. 7. 13:35
 39/58 anonim ***** válasza:
66%
szia,én írtam,h hatvanért vettük,mi nem neten nézegettünk,hanem ékszerboltban.Végül az orex-nél vettük,sima karika,benne hullám mintával..Barátnőméknek tavaly volt az esküvőjük,nekik is a minénkhez hasonló van,csak vastagabb és ők követ is kértek bele,így volt 90...SZóval szerintem nézz körül a környéketeken lévő boltokban.
2012. máj. 7. 13:35
 40/58 anonim ***** válasza:
66%
Miért lenne elítélendő? Ne aggódj,nem az :) Ha Nektek megfelel, akkor senkinek semmi köze hozzá. Igazból én is ilyet akartam, de a párom szülei,és a párom se engedte,pedig nekem tökéletesen megfelelt volna. A gyűűről meg annyit, ma voltam az anyakönyvvezetőhöz, és közöltem vele: nemesacél gyűrűnk van, mire ennyit mondott: "Gyűrű nem? Különben sem azon múlik a boldogság,hogy van-e, s ha van akkor milyen..."-és lám, milyen igaza van :) Soksoksok boldogságot, tartós házasságot Nektek!!!!! :)
2012. máj. 7. 13:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!