Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyünk ebben a kellemetlen helyzetben?
Figyelt kérdés
Mi kis esküvőt terveztünk (2 tanú + a szüleink), összesen 8-an lennénk. Csak polgári szertartás, bemegyünk, aláírunk, kijövünk típusú. Utána otthon egy ebéd. Ez szép is lett volna, de a párom szülei nem hitték el, hogy tényleg ennyire egyszerű lesz, ezért titokban meghívták a rokonságukat (kb 35-40 fő), ez tegnap derült ki véletlenül amikor egy rokonuk felhívott minket, hogy nem tud a szertartásra, csak az ebédre (?) jönni és kérdezte, hogy hová menjen... Nem tudom mit csináljunk, főleg úgy hogy már anyósék sem tudják (vagy nem akarják tudni) kiknek szóltak.2012. ápr. 23. 11:54
31/34 anonim válasza:
Én megmondanám anyósnak, hogy akkor itt a telefon, és lesz szíves Ő leégetni magát,amiért kavart, nem pedig nektek legyen kellemetlen!! Ő szúrta el, hát följön a levében!
34/34 anonim válasza:
Ilyenkor adok hálát, amiért az én anyósom egy másik kontinensen él. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!