Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben, ha ez nekem kellemetlen? (lent részletesebben)
Úgy van, hogy a barátommal már együtt vagyunk 3 hónapja, ő már bemutatott a családjának, de én nem, mert van egy kis problémám: mi otthon összesen 6an vagyunk a családban és mind a hatan 1 szobában és ez miatt nem merem bemutatni, félek, hogy ez miatt szakítana velem. Nem akarom elveszíteni nagyon fontos nekem.
18/L
Ha szeret, emiatt nem fog szakítani veled, legfeljebb többet lesztek náluk :)
Ha emiatt szakítana veled, szerintem értelmetlen az egész kapcsolat. Szóval csak nyugodtan mutasd be őt otthon.
Miért érzed ez kínosnak.
Nyugodtan mutasd be. Szép a nagy család, nem baj, ha egy szobában vagytok.
Az a ciki és a kínos, hogy nem mered bemutatni őt. Ha szeret, elfogad olyannak amilyen vagy.
Kedves kérdező!
Jól mondta az első válaszoló,ha szeret Téged,akkor nem ezen fog múlni a kapcsolat.:)
Ha tényleg nagyon fontos Neked a barátod,akkor végy egy nagy levegőt,mert nincs okod félni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!