Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyünk ebben a kellemetlen helyzetben?
nekem nincs bajom anyósommal, de ha ő ilyet tenne a hátam mögött az biztos, hogy képen töröltem volna.
Ez egy irtózatosan nagy bunkóság. Mégis, hogy a fenében gondoltba ki ezt a hülyeséget.
Mondjátok neki, hogy ha már ilyen szépen megszervezte a dolgot akkor fizesse ki az ebédet amit a nagy létszám miatt csak étteremben tudjátok elintézni.
brr atyagatya....
és fizetnek is mindent az anyósék?
mikor lesz az esküvő?
Húha... Én az első sokk után azt mondanám, hogy "Természetesen "anyósomékhoz", ők szervezték."
Még midig tud ez az oldal nekem újat mutatni. Komolyan mondom, agyvérzést kaptam volna a helyedben... :(
Én három dolgot tennék.
- Vagy minden rokont akit az anyós meghívott az anyósékhoz küldeném,hogy akkor oldja meg a gondot.
-Vagy elhalasztanám az esküvőt és nem szólnék az anyósnak a következő napról.
- Vagy az anyós által meghívott vendégeknek elmondanám,hogy sajnálom,de törölve van a lagzi..De ettől függetlenül titokban megtartanám.
Köszönöm a válaszokat!
Én csak telefonon osztottam ki őket. Fizetni biztos nem fognak, az ő utazásukat is mi fizetjük, mert nincs pénzük.
Kínomban már arra gondoltam, hogy sütünk anyukámmal süteményeket, veszünk üdítőket, hogy legalább legyen valami bár nem tudom mennyire jutunk két nap alatt, nagy pocakkal már nem vagyok túl strapabíró.
Az én fejemben is megfordult, hogy lefújom az egészet, de akkor is idegyűlne a rokonság, tehát idegeskedés akkor is lenne. Még jó hogy az egyszerűség kedvéért kis esküvőt akartunk. :(
Számomra az a felfoghatatlan, hogy képesek lettek volna minden bejelentés nélkül meglepni minket egy kisebb hadsereggel. Mi lett volna ha a párom unokatesója nem szólja el magát?
Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek ezen a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!