Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Meghívnátok az esküvőre olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghívnátok az esküvőre olyan embereket, akik a vőlegényed barátai, de kibeszéltek téged a hátad mögött?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

jövőre lesz az esküvőnk, és már elkezdtem gondolkodni azon, hogy kik szerepeljenek a meghívottak között. Viszonylag nagy esküvőt tervezünk, de van egy szituáció, ahol nem a pénz beszél. A vőlegényem baráti társaságával kezdetek óta összejárunk, kisebb félreértéseket leszámítva (mindenki kapott ajándékot a szülinapjára, engem kivéve, ittas vezetés...) nem volt velük bajom, de kb. egy fél éve hallottam véletlenül hogy rólam beszél 2 barátnő a bandából, a nevemet hallottam és azt még hogy "ez milyen már, tök ünneprontó, így nem lehet viselkedni egy buliban!" amikor megláttak, elhallgattak. ez akkor volt amikor nem ittam velük egy korty alkoholt sem...

Elmondtam a vőlegényemnek, ő nem hisz nekem, azt mondja hogy nem nézi ki belőlük hogy kibeszélnének engem a hátam mögött, hisz nagyon kedvelnek. Én ezt nem így látom.

Kérdésem az, hogy ti az ilyen emberekkel mit kezdenétek egy esküvőn? nem szívesen látnám őket a legszebb napomon, de tudom, hogy ez nem csak az én nagy napom lesz, hanem a vőlegényemé is. Muszáj lesz őket megtűrnöm?

köszönöm:) 25N

2012. ápr. 18. 11:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az ugyan rosszul esne ha a barátom nem hinne nekem, de ez nem kibeszélés. Ők már spiccesek voltak, és nem tetszett nekik, hogy nem iszol..ennyi. Emiatt nem csinálnék hisztit, hogy ne jöjjenek. A barátod barátai, természetes, hogy ott vannak. Aztán ha te ennyire a szívedre vetted, akkor legfeljebb nem fogsz velük foglalkozni. De igazából, ha azt mondod nagy lesz a látszám, akkor nem hiszem, hogy egyáltalán lesz hosszabb időd rájuk.
2012. ápr. 18. 11:24
 12/14 A kérdező kommentje:
azt tudni kell, hogy azért nem hisz nekem, mert nem tudja ezt róluk elképzelni, hisz velük nőtt fel szinte, én meg ehhez képest nemrég jöttem a képbe, 5 éve. Nekem is rosszul esett hogy nem hisz, és azt is tudom hogy nem egy nagy cucc amit mondtak rólam, de a szemembe nem mondták csak kedveskedtek!
2012. ápr. 18. 11:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Na ne mond hogy te esetleg nem beszéltél még ki mást a háta mögött?! Ez nem egy akkora bűncselekmény hogy ne hívjátok meg őket az esküvőre, ráadásul a vőlegényed barátai.
2012. ápr. 18. 13:21
 14/14 anonim ***** válasza:

És te ezt az ő szemükbe megmondtad?

MINDENKI beszél rólad. Ha úgy tetszik, kibeszél, elmondja másnak a negatív véleményét rólad. Ha mindenki a szemünkbe mondaná, mit gondol rólunk, mindenen megsértődhetnénk, és egyszerűen nem lennének barátaink.

Ezt vagy elfogadhatod, vagy csinos kis konfliktust kerekítesz magadnak. Ha az esküvődön is azon kattogsz majd, hogy "ez a két kétszínű pitsa kibeszélt és hogy utálom őket", akkor tényleg nem ez lesz a legszebb napod. Alig kell velük érintkezned, ne viccelj már...

U.i.: nem nagy cucc, amit mondtak rólad. Elhiheted, hogy sokkal negatívabb vélemények is születtek már rólad a hátadmögött, és azok az emberek szintén ott lesznek az esküvődön. Azt ajánlom, tanuld meg a bájcsevelyt, és kezeld megfelelően a helyzetet: sz.rd le, és hívd meg őket.

2012. ápr. 18. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!