Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Meghívnátok olyan embert a...

Meghívnátok olyan embert a szülinapi bulitokra, aki nem köszöntött fel?

Figyelt kérdés

Ti mit tennétek?Komolyan érdekelt.2 barátnőm nem köszöntött fel.Az egyikkel hosszú évek óta barátnők vagyunk.Mind a kettejüket szándékomban állt elhívni bulizni( kb 6-7 főt összesen)

Elég rosszul esett hogy nem köszöntöttek fel.(Más is volt,aki nem,pedig vártam volna,de őket nem akartam elhívni)

Ezek után azért hívjam el őket?Mit gondoltok?

Köszönöm :)

2012. márc. 20. 00:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meghívhatnád őket, hátha csak kiment a fejükből. Ha más oka volt, akkor meg biztos elmondják.
2012. márc. 20. 04:50
 2/6 anonim ***** válasza:
9%
hát asse hívnám meg aki felköszöntött, mivel szülinapi bulit sem szerveznék.
2012. márc. 20. 04:52
 3/6 anonim válasza:
Meg. Lehet hogy elfelejtették,ha nem akkor ők szégyenkeznek ez miatt.
2012. márc. 20. 05:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Velem is elfőfordult már, hogy elfejetettem egy barátnőm szülinapját és nem hívott meg. Nagyon rosszul esett, nem szándékos volt.
2012. márc. 20. 06:39
 5/6 anonim válasza:

Miért ne? Ha szerencsétlen azért nem köszöntött fel, mert azt se tudja hol áll a feje, akkor legalább lesz egy kis ideje agyilag pihenni.

Ha pedig azért, mert tapló, akkor is muszáj ajándékkal beállítania a partira. Édes bosszú.

2012. márc. 20. 07:51
 6/6 A kérdező kommentje:

Eddig megoszlanak a vélemények!Amúgy egyik se olyan hogy ne tudná hol áll a feje.Már mind kettőnek mondtam másfél hete hogy nemsokára szülinapom,szeretnék bulit!

Nah nem tudom,még átgondolom.

Köszönöm mindenkinek,mennek a zöld kezek!

Más véleményt is fogadok még szívesen.

2012. márc. 20. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!