Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így meghívnátok mindenkit?
Figyelt kérdés
Nem idén lesz az esküvőnk, csak pár év múlva, de egyik hétvégén szóba került a téma a szülőkkel. Párom a közelebbi rokonait hívná csak meg (ez is sok kb. 30 ember), nekem a testvéreimen, szülteimen és nagyszüleimen kívül nincsenek közeli rokonaim (pl. unokatestvér, nagybácsi, nagynéni), de két távolabbi rokon családdal tartjuk a kapcsolatot, évente kétszer találkozunk is. Ugyanilyen rokoni fokban van még 5 család, akikre azt mondták szüleim, hogy mindenképp meg kell hívni őket, nehogy sértődés legyen belőle. Van olyan, akit még életemben nem láttam, nem is ismerem őket. Azonban a szüleim úgy gondolják, hogy nem az ifjú párnak kell fizetnie az esküvőt és a vacsorát (táncos lagzit nem akarunk), hanem a szülőknek, és ők kifizetnék nekünk a 100 fős vendégsereget, arról nem is beszélve, és még több ajándékot is kapnánk. Viszont akkor nem 50 fő lesz, egy csendesebb esküvőn, mint ahogy elképzeltük. Mit gondoltok?2012. febr. 8. 19:05
1/2 anonim válasza:
rengeteg ilyen kérdés volt mát itt szét kéne nézni...de összegezve. Ez a ti napotok, a ti akaratotok nem a szülőké, nekik megvolt a lehetőségük anno nem most kell kiélni magukat. Ha fizetitek akkor azt csináltok amit akartok és azt hívtok meg akit akartok viszont ha engedtek ennek a "nekünk szülőknek kell fizetni" szöveghez akkor nagyrészt ők szabják meg hogy mi hogy lesz "nektek a legjobb"
2/2 anonim válasza:
én ezt úgy oldanám meg, h saját pénzbôl kifizetem az eskuvot, igy olyan lenne, ahogy mi akarjuk, az lenne ott, akit mi szeretnénk. a szulôket pedig megkérném, h a pénzt, amit erre szánnának adják oda nászajándékba. így mindenképp fontosnak árezhetik magukat, mégis úgy lesz, ahogy ti akarjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!