Meghívnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Most lesz a fiamnak a 2. szülinapja.A szűk család jönne.Tesómnak most van egy barátnője kb fél éve.2x találkoztam vele,egyszer 2 óra hosszára,egyszer 10 percre.És most nem tudom,hívjam-e a buliba.2011. nov. 7. 13:26
1/6 anonim válasza:
Mivel testvérem barátnője lenne, ezért meghívnám. Ha párkapcsolatban van nálunk valaki valakivel, akkor úgy vesszük össze is tartoznak, tehát a családhoz tartozik.
Az ilyen alkalmak pedig alkalmasak is arra, hogy jobban megismerjétek őt.
2/6 anonim válasza:
Én meghívnám, mert a testvérem párja mindig családtag.
3/6 anonim válasza:
A tesód helyében én el sem mennék, ha nem vihetném a páromat. Persze ez attól is függ, hogy mennyire komoly a dolog.
4/6 anonim válasza:
Igen, mivel a tesódhoz tartozik.
Amúgy is mindegy, eggyel több vagy kevesebb...
5/6 A kérdező kommentje:
persze,hogy mindegy,hogy 10 vagy 11 ember.csak itt lesznek anyósék is és nem akarok feszengést.
2011. nov. 7. 14:13
6/6 anonim válasza:
De mi lenne a feszengés oka?
Valahogy csak meg kell ismerni az új "jövevényt", mármint a tesód párját.
Anyósodéknak mi lenne ebben kellemetlen?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!