Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívnátok az esküvőre olyan embereket, akik a vőlegényed barátai, de kibeszéltek téged a hátad mögött?
Sziasztok!
jövőre lesz az esküvőnk, és már elkezdtem gondolkodni azon, hogy kik szerepeljenek a meghívottak között. Viszonylag nagy esküvőt tervezünk, de van egy szituáció, ahol nem a pénz beszél. A vőlegényem baráti társaságával kezdetek óta összejárunk, kisebb félreértéseket leszámítva (mindenki kapott ajándékot a szülinapjára, engem kivéve, ittas vezetés...) nem volt velük bajom, de kb. egy fél éve hallottam véletlenül hogy rólam beszél 2 barátnő a bandából, a nevemet hallottam és azt még hogy "ez milyen már, tök ünneprontó, így nem lehet viselkedni egy buliban!" amikor megláttak, elhallgattak. ez akkor volt amikor nem ittam velük egy korty alkoholt sem...
Elmondtam a vőlegényemnek, ő nem hisz nekem, azt mondja hogy nem nézi ki belőlük hogy kibeszélnének engem a hátam mögött, hisz nagyon kedvelnek. Én ezt nem így látom.
Kérdésem az, hogy ti az ilyen emberekkel mit kezdenétek egy esküvőn? nem szívesen látnám őket a legszebb napomon, de tudom, hogy ez nem csak az én nagy napom lesz, hanem a vőlegényemé is. Muszáj lesz őket megtűrnöm?
köszönöm:) 25N
Határozottan NEM. Ezt meg kell beszélni a vőlegényeddel. Nyilván bízik benned annyira, hogy neked higgyen és ne a hülye kétszínű tyúkoknak. Én mindenképp a páromnak hinnék ez esetben és én sem akarnám látni az esküvőmön azokat, akit így vélekednek róla, hiszen ez olyan mintha engem is bántanának.
26 N
Én meghívnám. Szerintem ez azért nem olyan durva beszólás, biztos vagyok benne, hogy te is szoktál másokkal beszélni egy harmadik félről, aki adott esetben nincs jelen. Furcsállták, hogy nem iszol, ezt megbeszélték, ennyi.
Ha a párod meg akarja hívni, akkor meg kell hívni őket. Hisz a kettőtök napja. Te is hívod a tieidet, ő az övéit.
Elhívnám őket, mert a vőlegényem barátai, én meg max. nem foglakoznék velük egy percet sem.
Az, hogy kibeszélnek viszont teljesen természetes. Volt, hogy párommal és egy barátjával összeültünk, hát ne tudd meg, hogy a srác hogyan beszélt a barátnőjéről: elmesélte, hogy deformáltak a mellei, hogyan szexelnek, mindent. Sajnáltam szegény csajt és bele sem merek gondolni, hogy rólam miket mondhattak. De minden pasi/nő ilyen, akaratlanul is képesek rosszat mondnai a másikról.
Ha a párodnak olyan jó barátai, akkor megtűrném őket a helyedben, de ahogy írták a kötelezőeken kívül nem sokat foglalkoznék velük, csak "formailag" lennének ott, hogy ne legyen ebből vita.
Amúgy szerintem is ott kezdődik a probléma, hogy a párod nem hisz neked egy ilyen "piszlicsáré" ügyben. Mi lesz komolyabb esetnél?
Nálam is vannak olyan személyek, akiktől herótom van, mert ha találkozik velük a párom folyamatosan az az érzésem, hogy flörtölnek egymással. Fél mondatokban beszélnek, összevigyorognak, "ugye tudod mire gondolok!?" tönk elege. Még is ott lesznek az esküvőnkön, mert a párom ezt szeretné. Én meg úgy vagyok vele, hogy nézzék csak végig a legboldogabb napunkat, hátha felfogják végre, hogy hányadán is állnak!! :)
én biztos hogy nem
igaz én barátokként se tűrök meg ilyen személyeket,az ilyenek lemorzsolódnak rólunk :)
Ugyan már, nem egy egetrengető dolog történt. Az emberre a saját barátai is tehetnek megjegyzést, ha valami nem tetszik neki/k vagy valamivel nem értenek egyet. Valaki a másik szemébe mondja, valaki nem.
Simán lenyelném a békát. Én nem szóltam bele abba, hogy a férjem kiket akart meghívni és ő sem, hogy én kiket. Elvégre az a fontos, hogy neki is és nekem is a számára/számomra fontos személyek ott legyenek.
Én nem állnék a párom útjába, ha meg akarná hívni őket.
És hidd el, az esküvőn észre sem fogod venni, hogy ez a 2 lány is ott van!
Ellenben a barátoddal elbeszélgetnék a helyedben, hogy hogy is van ez, hogy nem hisz neked?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!