Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elég ez az italmennyiség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég ez az italmennyiség szerintetek?

Figyelt kérdés

kb 50 fő lesz a lagzin, de sokan vezetnek illetve alapból nem isznak nagyon, szóval nagyjából 30 fő az aki talán 1 pohárnál többet fog inni a welcome drinken kívül, amit az étterem biztosít.

Sör, kétféle bor és minden fajta üdítő lesz korlátlanul. Röviditalból gondoltunk a következőkre (mixerként):

- 1 l Baileys

- 3 l vodka

- 1 l gin

- 2x0.5l (2 féle) pálinka

- 1 l Jager

- 1 l whisky

és akkor ezeket a rövideket lehet majd keverni (tisztán ha isszák akkor nem tudnak sokat úgyse). Mit gondoltok?

2012. ápr. 16. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:

szia! mi a duplájára számolunk, mind főben, mint rövidet fogyasztók körében.

Mi ezt vesszük:

6L jéger

2*0,7L whyski

4L kalinka

4 üveg fütyülős mézes+házi

5*0,5L likőr (csoki+cherry)

Amit szerintem vegyetek még, az a jéger, meg valami likőr a nőknek. Nem muszáj baileys-t, mert az a egyik legdrágább. Vannak Amaretto likőrök, fél literes 1700ft, én ebből vennék még egy csokit meg egy másikat, mondjuk tojáslikőrt vagy cherryt!

2012. ápr. 16. 11:31
 2/8 DannyZuko ***** válasza:
szerintem kevésnek hangzik. a választék jó, de az ital fajtánként kevés. gondolj bele, ha 3 lány rácuppan a bailey's-re elfogy 20 perc alatt... Ha nem akarsz besokalni, akkor keress egy italnagykert és ők bele szoktak menni esküvőkkor, hogy a bontatlant visszavegyék. Ha Kaposvár környéki vagy, akkor tudok javasolni.
2012. ápr. 16. 11:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Ami nálunk fogyott (107 fős lagzi volt, zömében fiatalokkal):

9 liter Whisky

4 liter pálinka

2 x 0,7l Baileys

1 liter vodka

0,5 liter Unicum

5-6 liter Jager

Meg sör, bor, üdítők.

2012. ápr. 16. 12:49
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket, igaz, talán kevés a Baileys (igazából nem az a márkája, valami olcsóbb, de kb ugyanolyan íze van), viszont Jagerből szerintetek annyit innának, miután bevacsoráztak és közben boroztak vagy söröztek?

Bp. környéki vagyok de a Metro-ból veszünk piát, valamivel olcsóbb, viszont nem tudok róla hogy visszavennék a bontatlant sajnos. Az étterem "elvileg" beszerzési áron bont új italokat ha elfogy amit viszünk, tehát ha elfogy sincs nagy gáz, csak a kockázatát kell annak felmérni, hogy mennyi féléből kellene tőlük venni a végén... ez a dilemmánk.

2012. ápr. 16. 12:52
 5/8 DannyZuko ***** válasza:

aham. Vissza a nagyker veszi max. Ismerőseimnél volt így.

Mi úgy csináltuk, hogy a vacsorával együtt kaptul /fő áron a csapoltsört, vodkát, vörös és fehérbort, pezsgőt. Mi vettük 2 üveg Whiskey-t (1 scouth 1 börbön) vittem 2 üveg Jagert, 2 női nyalókát (nem texcosat, de nem is 4500Ft-osat) meg vittem házipáleszt, ha valaki masszívra akarná magát ínni. Minálunk 86 fő votl a vendégsereg, szó szó ebből kb 50 fiatal volt. Nekünk ez kb elég volt. A Jager fogyott el teljesen azt hiszem. De az étterem adott beszerzésin még 1 üveget.

2012. ápr. 16. 13:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, ez megnyugtat, akkor majd max veszünk még egy likőrt meg Jagert és szerintem rendben lesz :)
2012. ápr. 16. 14:41
 7/8 anonim ***** válasza:

szia! mi a következő képpen kalkulálunk, kb 60főre:

2-3 liter baileys

3 l vodka

3 l whisky

3 l jéger

+ házi pálinka

sör bor benne lesz a csomagban + a pezsgő is. Fejenként számoltunk 3 decit kb.

2012. ápr. 16. 16:17
 8/8 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, mondjuk ez azért még képlékeny, de ez az alapötlet. meglátjuk hogy elég lesz-e, de szerintem igen.
2012. ápr. 16. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!