Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég ez az italmennyiség szerintetek?
kb 50 fő lesz a lagzin, de sokan vezetnek illetve alapból nem isznak nagyon, szóval nagyjából 30 fő az aki talán 1 pohárnál többet fog inni a welcome drinken kívül, amit az étterem biztosít.
Sör, kétféle bor és minden fajta üdítő lesz korlátlanul. Röviditalból gondoltunk a következőkre (mixerként):
- 1 l Baileys
- 3 l vodka
- 1 l gin
- 2x0.5l (2 féle) pálinka
- 1 l Jager
- 1 l whisky
és akkor ezeket a rövideket lehet majd keverni (tisztán ha isszák akkor nem tudnak sokat úgyse). Mit gondoltok?
szia! mi a duplájára számolunk, mind főben, mint rövidet fogyasztók körében.
Mi ezt vesszük:
6L jéger
2*0,7L whyski
4L kalinka
4 üveg fütyülős mézes+házi
5*0,5L likőr (csoki+cherry)
Amit szerintem vegyetek még, az a jéger, meg valami likőr a nőknek. Nem muszáj baileys-t, mert az a egyik legdrágább. Vannak Amaretto likőrök, fél literes 1700ft, én ebből vennék még egy csokit meg egy másikat, mondjuk tojáslikőrt vagy cherryt!
Ami nálunk fogyott (107 fős lagzi volt, zömében fiatalokkal):
9 liter Whisky
4 liter pálinka
2 x 0,7l Baileys
1 liter vodka
0,5 liter Unicum
5-6 liter Jager
Meg sör, bor, üdítők.
Köszi a tippeket, igaz, talán kevés a Baileys (igazából nem az a márkája, valami olcsóbb, de kb ugyanolyan íze van), viszont Jagerből szerintetek annyit innának, miután bevacsoráztak és közben boroztak vagy söröztek?
Bp. környéki vagyok de a Metro-ból veszünk piát, valamivel olcsóbb, viszont nem tudok róla hogy visszavennék a bontatlant sajnos. Az étterem "elvileg" beszerzési áron bont új italokat ha elfogy amit viszünk, tehát ha elfogy sincs nagy gáz, csak a kockázatát kell annak felmérni, hogy mennyi féléből kellene tőlük venni a végén... ez a dilemmánk.
aham. Vissza a nagyker veszi max. Ismerőseimnél volt így.
Mi úgy csináltuk, hogy a vacsorával együtt kaptul /fő áron a csapoltsört, vodkát, vörös és fehérbort, pezsgőt. Mi vettük 2 üveg Whiskey-t (1 scouth 1 börbön) vittem 2 üveg Jagert, 2 női nyalókát (nem texcosat, de nem is 4500Ft-osat) meg vittem házipáleszt, ha valaki masszívra akarná magát ínni. Minálunk 86 fő votl a vendégsereg, szó szó ebből kb 50 fiatal volt. Nekünk ez kb elég volt. A Jager fogyott el teljesen azt hiszem. De az étterem adott beszerzésin még 1 üveget.
szia! mi a következő képpen kalkulálunk, kb 60főre:
2-3 liter baileys
3 l vodka
3 l whisky
3 l jéger
+ házi pálinka
sör bor benne lesz a csomagban + a pezsgő is. Fejenként számoltunk 3 decit kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!