Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
80főre (+gyerekek) mennyi rövid kell? Felsorolom, miből mennyit, megmondjátok, elég lesz-e?
Csak a rövidekről van szó, a bor házi, a többi korlátlan
Jéger: 10db literes üveg: 41.000
Whyski: 2*0,7-ös: 9.000
Kalinka: 4db literes üveg: 12.000
Fütyülős mézes: 4*0,5literes: 11.000 plusz lesz sok házi
Likőrök: 5 üveg 0,5ös, csoki, cherry: 9.000
Ez így kb. 90.000ft lenne
Ez reális?
köszi
Hát ha a szomszédomat is meghívód akkor biztosan kevés lesz. Még az is lehet hogy elszalad az italokkal.
Ez valami étteremben lesz vagya háznál? Ha ilyen étteremszerü összejövetel akkor ki kell pakoltatni az ingyenes cumot, ha valaki efelett igényel akkor az már pultnál fizetős. Nincs ember aki átlátja előre mekkora lesz és meddig tart majd az ereszd el a hajam, ezt mindenki megértheti.
étterem, és írtam, hogy 80 felnőtt, amit ha jobban megnézem, leredukálok 65re (nagymama-papa..stb.)
szóval amit írtam, 65 főre számolva
"az még sok is, nem????"
Hát, ez relativ. Akarod megkérdezzem a szomszédom?:-)
Felteszem a válaszát a youtubera.
Magamból kiindulva 3 dl tömény kb 1,5-2 óráig elég. Persze biztos vannak olyanok is, akik meg csak pezsgőt vagy bort isznak. Ha házi is van nagy mennyiségben sztem elég lesz.
Ja és a gyerekek... Hát igen, mi 14 évesen uncsitesómmal végigkóstultuk az összes töményt, a végén a főpincér majdnem sírva ment az újdonsült férj anyukájához, hogy szóljon már rá a gyerekekre... Szóval így számolj a csemetékkel:D:D
Egyébként sok boldogságot!
Nekünk ennyi lesz 80 fős esküvőnkre:
Whisky 5 üveg
Jager 4 l
Unicum 2 üveg
Unicum Next 1 üveg
Krémlikőr 6 üveg
Mézes pálinka 3 db + házi
Vodka 2 üveg
Konyak 2 üveg
Pezsgő 14 üveg (mentes, édes, félédes, száraz, ebben benne van a polgárihoz is)
Szénsavas és mentes üdítőkkel együtt volt minden 115.000 forint kb. 70 főre, a többi gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!