Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 80főre (+gyerekek) mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

80főre (+gyerekek) mennyi rövid kell? Felsorolom, miből mennyit, megmondjátok, elég lesz-e?

Figyelt kérdés

Csak a rövidekről van szó, a bor házi, a többi korlátlan

Jéger: 10db literes üveg: 41.000

Whyski: 2*0,7-ös: 9.000

Kalinka: 4db literes üveg: 12.000

Fütyülős mézes: 4*0,5literes: 11.000 plusz lesz sok házi

Likőrök: 5 üveg 0,5ös, csoki, cherry: 9.000

Ez így kb. 90.000ft lenne

Ez reális?

köszi

2012. ápr. 15. 17:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

köszönöm!

Utolsó, sokat segítettél, külön köszönet érte!

2012. ápr. 16. 11:17
 12/15 anonim ***** válasza:
3 dl annyira nem sok, szerintem se. Pedig aztán nem vagyok nagy piás, de egy egész éjszaka alatt szerintem több fogy.
2012. ápr. 16. 11:23
 13/15 anonim ***** válasza:

szia,

szerintem jégerből 10liter nagyon sok. Sokan nem is szeretik. Változatosabban kéne összeállítani a kínálatot. Lehetne még gin, becherovka, berentzen, tequlia stb. Ha tudsz szerezni házipálinkát, az is.

Én magamból kiindulva nem tudnék rövidet inni az esküvődön (párom se), mert a jéger, a whyski meg a kalinka borzalmas :) a fütyülős nem igazi pálinka, a likőr meg csak lónyál :)

Ahogy a hosszú válaszíró összeszedte, az sokkal jobb. Gondolj a válogatósabbakra is :) Pár üveg jégert cserélj le másra. Szerintem.

2012. ápr. 18. 23:43
 14/15 A kérdező kommentje:

oké, köszi, bár van olyan, amiről azt sem tudom, micsoda, amit írtál :)

amúgy odaírtam, hogy fütyülős, meg lesz sok házi, vagyis lesz házipálinka is :)

köszi

2012. ápr. 19. 12:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja tényleg, írtad a házit. :) Akkor így majdnem oké, csak valami fűszeresebb, "finomabb" is kéne, erre javaslom a gint (az gondolom ismered) vagy a becherovkát (ez olyan ánizsos-fahéjos, tehát fűszeres cucc).
2012. ápr. 19. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!