Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a rövid/különleges esküvői ruhákról?
Figyelt kérdés
Ezek közül melyiket tartjátok szépnek? Természetesen mindet FEHÉR színben képzeljétek el :)
1: [link]
2: [link]
3: [link]
4: [link]
5: [link]
6: [link]
2012. febr. 23. 01:27
1/26 anonim válasza:
Az 5.et és a 6.-at nem adja be, így az első négyet csodálhattam meg, és az első és a második tetszik :)
2/26 anonim válasza:
Csak a másodikat tartom szépnek. Szerintem egy esküvői ruha csak akkor lehet rövidebb, tehát térdnél végződő, ha hátul is az. Máskülönben egy szakadt lotyó benyomását kelti.
3/26 anonim válasza:
Olyan spanyolos,táncos jellegűek,de jók.
4/26 anonim válasza:
Nem menyasszonynak valók. Olyanok,mint egy bártáncosnőé. A negyedik különösen kihívó. Mintha fehérnemű lenne rajta csak.
Ha nem akarsz hosszú ruhát,akkor találhatsz ízléses rövidet is,de ezek borzalmasak.
5/26 anonim válasza:
A 2. és az 5. k*rva jóóó! :D Ha vagány akarsz lenni, engedi a stílusod, akkor 5. Ha kevésbé, akkor 2.
6/26 anonim válasza:
Nagyon szép mindegyik, ha szép formás lábad van, akkor nyugodtan válassz egy ilyet. Nekem mind tetszett amúgy :)
7/26 anonim válasza:
nekem alapvetően nem tetszenek a rövid ruhák, de itt vannak szépek. konkrétan a 4. és a 6. kivételével mindegyik gyönyörű :) ha neked tetszenek, szerintem ne gondolkodj rajta, mindenkinek másfajta ízlése van, ha a te stílusod ez, akkor gyerünk :)
8/26 anonim válasza:
Szerintem szépek. Egyetlen "bajom" ezekkel a ruhákkal, hogy valóban tökéletes alak kell hozzá, mert csak úgy érvényesül a ruha szépsége. Egy husisabb, teltebb hölgyön már csúnya lenne.
9/26 anonim válasza:
Nekem gyönyörű hosszú ruhám lesz,az az igazi habosbabos.
De ezekhez hasonlót veszek estére,4 fal között jó lesz :)
Templomba nem való,ágyba igen.
10/26 anonim válasza:
Szerintem mindegyik tök jó, de a 4-es az ISZONYAT SZÉP! jó ez a szókapcsolat. Szerintem vannak olyan extravagáns nők, akikhez jobban illenek az ilyen ruhák, mint a királylányosak! Szerintem jó ízlésed van, nekem tetszettek ezek, pedig én elég konszolidált lány/asszony vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!