Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A munkám miatt nem növeszthete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A munkám miatt nem növeszthetem meg a körmöm. Már el vagyunk jegyezve a párommal, és még kicsit odébb van az esküvő, kb. másfél év múlva lesz, de nagyon érdekelne, hogy rövid körömmel is tud valamit kezdeni a manikűrös?

Figyelt kérdés
Nekem az is tetszene, ha valamilyen felragasztható műkörmöt tenne rám, de olyanom már volt, mikor koszorúslány voltam, igaz, magamnak csináltam, és minden boltból volt, műköröm, ragasztó, és le is jött aztán valamelyik körmömről. A manikűrös tud valami olyasmit feltenni nekem, ami éjszaka rajtam marad, nem kell nagyon vigyázni, és másnap el tudom távolítani?
2012. jan. 24. 15:49
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Igen, persze tud rá ragasztani műkörmöt.
2012. jan. 24. 15:53
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
persze hogy tud :) az esküvő előtt meg úgyis leszel szabin pár napot, egy hetet (ideális esetben), annyi idő alatt meg bőven nő is a körmöd :)
2012. jan. 24. 16:02
 3/7 anonim ***** válasza:
42%
Citromos vízbe lógasd bele az ujjaidat. Erősíti a körmöt.
2012. jan. 24. 16:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tesz fel tippet, arra egy kis zselét, és máris olyan körmöd lesz, amilyet csak szeretnél. :)
2012. jan. 24. 16:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy tud mit kezdeni rövid körömmel is! Nekem nem tövig volt vágva a körmöm, de majdnem. A fehér körömrészem volt kb. fél mm. A műkörmös lány olyan szép francia manikűrt csinált nekem!!!! Még kis fehér virágot is ragasztott rá. A végén meg csillogó átlátszó lakkal kente át. 2 hétig bírta is a körmöm. :) Menj el egy próba lakkozásra, ha van kedved. Kb 1,5 órába telt nekem a 10 ujjas művelet!
2012. jan. 24. 16:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

lehet zselés körmöt is csinálni nagyon rövid körmöknél is.

nekem pl. szintén tövig kell vágnom, de a műkörmös arra is tud tenni zselét és nem is kell ragasztottat csináljon.

azt hittem nem lesz szép, de a francia manikűr a rövid körmön is jól mutat.

2012. jan. 24. 18:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok :) Mindenkinek ment a zöld jel :)
2012. jan. 25. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!