Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elég ennyi mennyiség 200 embernek?
Figyelt kérdés
1500 db sütemény 5 féléből összeszedve....2012. ápr. 1. 09:46
1/7 A kérdező kommentje:
ja.....és plusz 500 db pogácsa és fognak páran sütni tehát plusz 100-200 db (még nem tudni milyen) édes sütemény
2012. ápr. 1. 09:51
2/7 anonim válasza:
az 1500 édes süti bőven elég 200 embernek - 7,5 jut fejenként, ami több, mint elég
viszont ha csak 500 sós pogi lesz, az kevés szerintem, abból azért 3db/főt lehet számolni
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy szokás-e nálatok a lagzi végén a süteményből való csomagolás a vendégeknek, de szerintem ha még az is lesz, akkor is elég az 1500 db édes sütemény. A sósból szerintem is lehetne még legalább 100 db-ot rendelni. Inkább legyen több mint kevesebb.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, akkor a sósból még írok fel
2012. ápr. 1. 12:24
5/7 anonim válasza:
nálunk 600 db édes lesz, plusz a torta (kb. 60 szeletes), és 6 kg sós. mi kb. 65-en leszünk.
6/7 A kérdező kommentje:
akkor 10db/főre számolsz ugye? ez így pont jó
2012. ápr. 1. 17:26
7/7 A kérdező kommentje:
mi úgy leszünk, hogy 100-an a vacsorán és plusz 100 ember akik csak a templomi esküvőre lesznek meghívva.....és utána megvendégeljük őket!
2012. ápr. 1. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!