Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek elég ennyi süti?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elég ennyi süti? Az esküvő júni.2.

Figyelt kérdés
Körülbelüli darabok, + - pár darab eltérés lehet. Mézes krémes, zserbó, mandula, linzer 90-90 db, csodakifli (lekváros, diós) 90 db, kókuszkocka 100 db + 6 kg sós süti. Ezen kívül egy 3 emeletes menya torta, feketeerdő, eszterházy és csoki ízben. Kb . 60-65-en leszünk, max 70. Apósommal kicsit összekaptunk, mert szerinte kellett volna még rendelni legalább 4-5 tortát, de egyrészt a keretbe sem fér bele, másrészt nyáron szerintem ennyi nem fog elfogyni. Mert szerinte nem a menya tortát osztják, hanem a többit. szerintem meg nem így van, sok helyen volt plusz torta, de sehol nem láttam azt osztani, ki volt rakva az asztalokra, de kárba mentek, bele sem vágtunk. Szerintetek?

2012. márc. 31. 16:03
 1/8 A kérdező kommentje:
bocsánat,kókuszkockából több lesz, egy adag kb. 50 darab és nekünk 3 adag lesz, tehát 150 db.
2012. márc. 31. 16:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég. Kb 7-800 szelet süti 70 főre az fejenként 7 db. Plusz més sós, plusz torta. Jóhogy elég.
2012. márc. 31. 16:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
10 szelet fejenként, bocsi.
2012. márc. 31. 16:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahol én voltam esküvőn, ott is mindig a menyasszonyi tortát osztották, és nem volt plusz torta. De különben sem érdemes ilyesmin összekapni, igazán nem ez a lényeg.
2012. márc. 31. 16:15
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi! mert a torta kb. 60-70 szeletes lesz. csak mert nagyon rossz, 4.5 év alatt most szóltam vissza egy kicsit erősebben először, mert már kiabált. és most rossz érzés. biztos vagyok magamban, csak nem tudom, hogy megérte-e emiatt összekapni. mármint tudom, hogy nem, csak hogy vajon igazam volt-e, mert ha nem, úgy elég rossz lenne. persze bocsánatot kértem, de akkor is. tehát azt mondod, hogy elég lesz? sajnos nem tudom jobban elmagyarázni :(
2012. márc. 31. 16:20
 6/8 A kérdező kommentje:
igen, tudom, hogy nem érdemes, szerintem sem, ezért rossz, hogy mégis így alakult. csak sosem kérdezett semmit, most odajött amikor jött a cukrász, és mindenbe belekötött, hogy miért nem lesz több, miért ilyen lesz, legyen több.... és kicsit betelt a pohár, holott mi már megbeszéltük, hogy miből mennyit akarunk.
2012. márc. 31. 16:21
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
A menyasszonyi tortát is osztják, de megmondom őszintén, én azt szeretem, ha nem csak abból lehet enni egy szeletet, hanem van előbb is kirakva torta a süteménnyel együtt. Nálunk ráadásul szokás is minden családnak tortát és aprósüteményt csomagolni, úgyhogy felénk ennyi biztosan nem lenne elég.
2012. márc. 31. 16:30
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod! igen, máshol is volt, hogy osztották, de nem ennyit :( pláne nem fér bele a keretbe. max még itthon anyósommal pont most beszéljük, hogy lehet, hogy süt még valami sütit, ha még azt is hozzátesszük, akkor bőven elég kell, hogy legyen.
2012. márc. 31. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!