Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy 100tagú esküvő az egyházi és a polgári?
Ahogy az elottem iro is valaszolta kb 1 -1.5 milla korul mozog, persze ez fugg az igenyektol is(pl, milyen zenekar, milyen etlek .stb, igenybe veszed e szervezo segitseget es milyen mertekben)
En szemely szerint jobb otletnek tartom a megvett mennyaszonyi ruhat, mert atlagosabb napokon jo megemlekezni rola, (a kolcsonzott hiaba olcsobb).
Végösszeget az előző válaszolók már írtak, viszont fotós választáshoz egy kis segédlet:
Remélem tudod majd használni!
Sok boldogságot!:)
Szerintem ez nem annyira a tagok számától függ, inkább attól, hogy mekkora felhajtást akarsz. Mert ha csak szétotsztasz pár pogácsát a szertartás után meg mindenki kap egy pohár pezsgőt, akkor a pár százezer forint. Az se mindegy, hogy 2 fogásos vagy 5 fogásos lagzit szervezel. Te veszed a sütit, vagy a násznép hozza? Bérled a helyszínt, vagy ismerősnél/családnál ingyen hozzáférhető... stb.
Ki lehet hozni 200.000-ből, de 2 millából is. Javaslom kezdj el listát írni az igényeidről. Nézd meg éttermek ajánlatait, abból tudsz következtetni a kaja árára.
Az esküvői ruha a legkisebb költsége az esküvőnek... amúgy ha megveszed, utána eladhatod a kölcsönzőknek. De legalább te viselted először.
Pár hónappal ezelőtt (de emlékezetem szerint nem idei árakon) ezen az oldalon összeszámoltuk a tételeket:
bérelt helyiség, felszolgálók, vőfély, fotós, kaja és minden ami kell: akkori árakon és viszonylag szolidan kijött 10.000.-/fő.
Azóta volt egy kis áremelés, no meg ha nem a minimálisan szükséges kiadásokat számolod, akkor kell a fejenkénti 12.0000. - 15.000.- Ft/fővel számolnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!