Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerül egy 100tagú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül egy 100tagú esküvő az egyházi és a polgári?

Figyelt kérdés
az esküvői ruhát célszerű kölcsönözni vagy jobb megvenni?

2012. márc. 30. 14:35
 1/9 anonim ***** válasza:
1,5 misi
2012. márc. 30. 14:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Ahogy az elottem iro is valaszolta kb 1 -1.5 milla korul mozog, persze ez fugg az igenyektol is(pl, milyen zenekar, milyen etlek .stb, igenybe veszed e szervezo segitseget es milyen mertekben)

En szemely szerint jobb otletnek tartom a megvett mennyaszonyi ruhat, mert atlagosabb napokon jo megemlekezni rola, (a kolcsonzott hiaba olcsobb).

2012. márc. 30. 15:05
 3/9 anonim ***** válasza:
46%
Anyagilag kölcsönözni jobb, de ha kell a tudat, hogy a tiéd, akkor megvenni. Bár szerintem hülyeség, úgyse veszed fel soha többé, és a lányod sem abban fog férjhez menni, viszont cserébe a szekrényben tök nagy helyet foglal. Ha tárgyi emlék kell, akkor inkább valamelyik kiegészítőt vedd meg, pl. egy szép fejdíszt.
2012. márc. 30. 15:07
 4/9 anonim ***** válasza:

Végösszeget az előző válaszolók már írtak, viszont fotós választáshoz egy kis segédlet:

[link]

Remélem tudod majd használni!

Sok boldogságot!:)

2012. márc. 30. 15:15
 5/9 anonim ***** válasza:

1.5 milka?

Az szép :)

2012. márc. 30. 15:17
 6/9 anonim ***** válasza:
énis elkezdtem gondolkozni rajta h lehet kéne egy lagzit csinálni már :) de ennyi pénz.. mégis csak egy kezdő részletrészlete lehetne egy kisebb lakáshoz...:)
2012. márc. 30. 15:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem annyira a tagok számától függ, inkább attól, hogy mekkora felhajtást akarsz. Mert ha csak szétotsztasz pár pogácsát a szertartás után meg mindenki kap egy pohár pezsgőt, akkor a pár százezer forint. Az se mindegy, hogy 2 fogásos vagy 5 fogásos lagzit szervezel. Te veszed a sütit, vagy a násznép hozza? Bérled a helyszínt, vagy ismerősnél/családnál ingyen hozzáférhető... stb.

Ki lehet hozni 200.000-ből, de 2 millából is. Javaslom kezdj el listát írni az igényeidről. Nézd meg éttermek ajánlatait, abból tudsz következtetni a kaja árára.

Az esküvői ruha a legkisebb költsége az esküvőnek... amúgy ha megveszed, utána eladhatod a kölcsönzőknek. De legalább te viselted először.

2012. márc. 30. 15:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Pár hónappal ezelőtt (de emlékezetem szerint nem idei árakon) ezen az oldalon összeszámoltuk a tételeket:

bérelt helyiség, felszolgálók, vőfély, fotós, kaja és minden ami kell: akkori árakon és viszonylag szolidan kijött 10.000.-/fő.

Azóta volt egy kis áremelés, no meg ha nem a minimálisan szükséges kiadásokat számolod, akkor kell a fejenkénti 12.0000. - 15.000.- Ft/fővel számolnod.

2012. márc. 30. 15:23
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem 120fős volt, 800E-be megállt
2012. márc. 30. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!