Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen asztaldísz legyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen asztaldísz legyen?

Figyelt kérdés
Nem szeretnénk vagyonokat költeni a dekorációra. Valamilyen itthon is elkészíthető dologra gondoltam. Gyertyát már vettem, de így olyan üresnek érzem az asztalt, a virág meg drága, nem?

2012. márc. 30. 14:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Veszel ikeába vázát:

[link]

Raksz bele saát kezüleg virágot, amit megvettél a virágpiacon (virágos ismerőstöl, stb.). Nárcisz, tulipán, jácint, gyöngyvirág ... 1-2 hét és fillérekét dobálják.

Vagy később rózsa, akár futórózsa ismerős kertjéből.

Ha flancolni akarsz az egész vázát kösd át a dekorhoz menő selyemszalaggal.

Egyszerű, olcsó és a virág mindig szép.

2012. márc. 30. 14:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én voltam olyan esküvői vacsorán, ahol olyan volt az asztaldísz, hogy egy nem túl széles, kb. 20 cm-es olyan kis különleges színű textil volt lerakva végig az egész asztalon, amire pici kövek voltak szórva. Nem tudom mennyibe kerülhetett, de gondolom, nem túl sok. Bár nem tudom, hogy azt a textilt később mire lehet felhasználni.

Megpróbálom megmutatni, hogy milyen volt:

[link]

[link]

2012. márc. 30. 14:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

amit a 2. is írt és be is linkelt

Mostanában nagyon divat, szép is és olcsó is, te a kövek helyett majd raksz rá gyertyát

2012. márc. 30. 14:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

[link]

1.

2012. márc. 30. 14:30
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Nekünk lesz egy asztali futó középen, és rajta egy ilyen gömbváza, ami 290Ft volt!megtöltöm zselés golyókkal, bele egy fej orchidea, vagy bármilyen más virág és kéz is!

Kb így fog kinézni:

[link]

Köré pedig dekorköveket szórok, ami 390Ft!és kb 60db van egy csomagba!Nézz körbe itt, rengeteg mindent betudsz szerezni olcsón:

[link]

2012. márc. 30. 14:31
 6/12 anonim ***** válasza:
74%
én akartam műszirmokat is szórni az asztalra, nem egy nagy összeg, majdnem minden színben beszerezhető, és nagyon jól mutat az asztalon
2012. márc. 30. 18:01
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Jók az ötletek...a futó főleg és ilyen áron!
2012. márc. 30. 21:43
 8/12 anonim ***** válasza:
50%

A futó horror áron van!!!

24x5cm!!!!

Az 5cm nem is mutat!

2012. márc. 31. 07:08
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
Bocsi, elnéztem 5m, nem 5cm. Az tényleg jó ár!
2012. márc. 31. 07:09
 10/12 anonim válasza:
Az 5. válaszolótól szeretném kérdezni, hogy hol vette a gömbvázát? Én is ilyet szeretnék csinálni. Köszi
2012. aug. 8. 11:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!