Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki, hogyan kezelte az esküvő előtti rokonok által
feltett idegesítő kérdéseket?
Figyelt kérdés
Már kicsit kezd elegem lenni, egyfolytában feszülök, ha rokonnal találkozok, mert folyamat az esküvőnk a tèma és lényegtelen dolgokat kérdeznek de vagy 50-szer ugyanazt, mondtam a párok nem az esküvő szervezèstől sokkalnak be, hanem ettől. Ez megy már fèl éve és mèg van ugyanennyi. Meg páran ott alszanak és megy a mutogatás, hogy ő meg ő ott alszik, de mindenki magának fizeti és ők szóltak, hogy szeretnènek ott aludni, mert messziről jönnek. Akik nem alszanak ott 20 percnyire vannak a helyszíntől. Direkt csináltunk weboldalt információkkal, hogy ne minket terheljenek, de mintha megse néztèk volna. Kicsit már elvagyunk keseredve, mire oda jutunk nem fogjuk tudni èlvezni, ezek miatt.
Miért nem nyitod ki a szádat a pároddal, hogy fogják be?
ápr. 21. 16:57
2/10 A kérdező kommentje:
Valakinek ez könnyen megy, sajnos nekem nem. Mindig is visszafogottabb, csendesebb voltam. Konfliktuskerülő vagyok, ami tudom, hogy nem jó, de nem szeretem az ilyen helyzeteket. A kérdések is feszültséget keltenek mert egy kettő már provokatív. Nekem egy esküvő előtt sem jutottak eszembe ilyen kérdések.
ápr. 21. 17:32
3/10 anonim válasza:
Ha nem akarsz kínos beszélgetéseket, akkor nyomtasf ki előre a szokásos kérdés -válasz párokat és hordd magaddal. Amikor olyan al találkozol, akkor add oda neki a papírt, hogy itt a gyakori kérdések listája, olvassa át, de te nem érsz rá. Ha a kérdése nem szerepel rajta, küldje el üzenetben.
ápr. 21. 17:47
4/10 anonim válasza:
Minek találkozol velük?
ápr. 21. 18:37
5/10 A kérdező kommentje:
Ezen már én is gondolkodtam, de azthittem, hogy mindig csalódhatok pozitívan, de sajnos nem. Én is elhatároztam, hogy esküvőig próbálom kerülni őket, de néha lehetetlen.
ápr. 21. 21:10
6/10 anonim válasza:
Ha nem nyitod ki a szádat, ez nem fog változni. Oké, hogy most kiírtad magadból, panaszkodtál, de a megoldást is leírtad: konfliktuskerülő vagy, így marad a puffogás és a nyelés.
Nesze semmi, fogd meg jól...
ápr. 21. 22:09
7/10 anonim válasza:
Hat, vagy a sarkadra allsz, vagy masok fognak a sarkadra allni. Szoval valaszthatsz.
ápr. 22. 07:10
8/10 Kései Sirató válasza:
Ha hülyeséget beszélnek, engedd el a füled mellett, én ezt tettem és nem zavartattam magam.
ápr. 22. 10:38
9/10 anonim válasza:
Nálunk szerencsére nem voltak idegesítő kérdések. Mindenkinek leírtam-elmondtam a részleteket, értelmes felnőtt emberek - mindent tudtak, mindent értettek és rendben lezajlott az esküvő és a lakodalom is.
Megtalálták a polgármesteri hivatalt, megtalálták a foglalt szállást, kiállt oda a kisbusz, ami az étterembe hozta a vendégeket. Szóltak, amikor vissza akartak menni a szállásra, szóltunk a sofőrnek, hogy jöjjön értük.
Nem olyan bonyolult azért egy esküvő, vendégként...
ápr. 22. 15:59
10/10 anonim válasza:
El kell küldeni az ilyent a phszba, abból ért.
Ha nem, akkor én lazán közölném vele, bocs, nem vagy hivatalos az esküvőmre, mert értetleneket nem szeretnék ott látni. Ennyi lenne a helyzet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!