Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy reagálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés
6 hónap múlva esküvőnk lesz… s ma egy ismeretlen csaj elküldte nekem, hogy a vőlegényem reagált szívvel a képére amit storyba kitett.. régen volt ilyenért veszekedés majdnem szakítás, azt mondta több ilyen nem lesz..
tegnap 18:14
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
45%
ajaj, ez főben járó bűn. A helyszínen ki kellene végezni a vőlegényedet, csak mert beszivecskézett egy bejegyzést.
tegnap 18:16
 2/41 anonim ***** válasza:
66%
Túl van agyalva...
tegnap 18:22
 3/41 anonim ***** válasza:
64%
Erőt vennék magamon, és végre valahára kitakarítanám a sütőt.
tegnap 18:25
 4/41 anonim ***** válasza:
69%
Elhagynám és azért mert nem tartotta be az ígéretét. Ilyenre nem számíthatsz mert hazudni fog, titkokat tartani és nem fogsz benne úgyse megbízni. Egyébként tetszik neki a csaj és az eléggé baj így házasság előtt. Az jön le, hogy feleségül venne, de nem szeret, rád unt és más nőkkel fog megcsalni HA már nem hűtlen hozzád. De ha akarsz neki még egy harmadik esélyt adni akkor tedd meg, maximum ne menj hozzá míg nem bizonyít bár én mint írtam kirúgnám a francba.
tegnap 18:27
 5/41 A kérdező kommentje:
Szerintem azoknál nem oké valami.. akiknek a párja imádgatja figyelemfelkeltésből a képeit.. s őket nem zavarja. Na azokkal van baj.. már tiszteletből nem teszünk ilyet.. a barátomnál többször volt okom lányok miatt idegeskedni, de a rózsaszín felhő elvette az eszem.. az utóbbi 2 évben nem volt hasonló story.. de mikor ezt elküldik neked esküvő előtt elég rosszul tud esni.. úgyhogy a fentieknek üzenem, ha csak kötekedni és bántani akarnak menjenek máshova, vagy foglalják le magukat! :)
tegnap 19:05
 6/41 anonim ***** válasza:
71%

Tehát semmiféle kapcsolatot nem vett fel a nővel, nem chateltek stb. csak megjelölte a képet, hogy az tetszik neki.

Hát ezért veszekedni meg szakítást fontolgatni - ez csak annak a jele, hogy önbizalomhiányos vagy és emiatt betegesen féltékeny.

tegnap 19:07
 7/41 A kérdező kommentje:
De ezaz, hogy mar volt hogy 1x rajta kaptam, hogy irt valakinek.. akkor azt mondta tobb hasonlo story sem lesz.. nem betegesen feltekeny vagyok csak van egy rossz tapasztalatom ezzel kapcsolatban..
tegnap 19:22
 8/41 A kérdező kommentje:
Soha nem kontrolaltam, nem nezem a telefonjat.. miert lennek betegesen feltekeny? Mi miatt?
tegnap 19:23
 9/41 anonim ***** válasza:
80%

Milyen "érdekes", hogy amikor intő jelekkel van tele a kapcsolat akkor azt tanácsolják veled együtt, hogy nincs gond úgyhogy ne csináljon ügyet belőle. De másnak szívecskézés, vagy követés után párkapcsolatban azt írják sokan, hogy hagyja el mert nyilvánvalóan nem elég a párja számára, megalázza. Sőt azt írják, hogy virít, hogy hamarosan meg lesz csalva, de e kérdés alatt a kérdező az önbizalomhiányos és nincs rá oka holott a párja ígéretet tett neki és megszegte! Az a másik nő figyelmeztette, hogy kihez készül feleségül menni (sőt lehet szexcseteltek, szeretők) és a kérdező a gáz. Hogyne.

Kérdező dobd ki, hidd el, hogy az első adandó alkalommal megcsal mert nem vagy neki a szerelme, csak a társadalmi nyomás miatt venne feleségül.

Teljesen más az amikor megnéz más nőket neten, vagy élőben normális keretek között, de ő beszívezte azután, hogy ígéretet tett, le se szarta, hogy mit gondolnál róla, eszébe nem jutott, hogy a nő tudatni fog téged.

tegnap 19:29
 10/41 anonim ***** válasza:
100%

www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Olvasd el a kérdést kérdező és a tanácsokat. Egyforma cipőben vagytok csak te házasság előtt állsz és sokkal többet veszíthetsz.

tegnap 19:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!