Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok ebben a helyzetben?
Anno úgy döntöttünk, az esküvőnk hírét nem adjuk nyomtatásba, mert idegenekre nem tartozik. Az esküvő után pár nappal raktunk fel egy-két képet Facebookra, ami a polgári esküvőn készült, de ezek csak amatőr képek, amit családtagok csináltak. Csak az ismerőseink láthatták.
Rá 1-2 hónapra annak a településnek a havi lapjában, ahonnan én származom, mindenféle engedély vagy egyeztetés nélkül közöltek ezek közül a képek közül egyet abban a rovatban, ahol a házasságkötéseket közlik. Más párok is voltak ott, de náluk rendes fotós által készített képek voltak.
A kutya nem kérdezett meg, hogy engedjük-e, csak letöltötték onnan a képet, és beletették az újságba. (A szerkesztők közül 1-2 ember ismerősöm lehet Facebookon.)
Én ráadásul csak jóval később értesültem erről, másokon keresztül. "Rendes" képpel sem akartam volna bekerülni, nemhogy azzal, ami végül nyomtatásba került.
Hát én pont letojnám. Persze van sok unatkozó, mindenen háborogni/fenyegetőzni/pereskedni szerető ember, ha te is ilyen vagy, akkor hajrá... én biztos nem csinálnék ügyet belőle, van jobb dolgom is, mint feleslegesen ügyvédhez meg bíróságra mászkálni.
Amúgy sok boldogságot! :)
Nálam a pereskedés nem aktuális, abba nem is mentem volna bele, mert annyit nem ér nekem az egész, de a szerkesztőségnek azért írtam volna egy nem túl kedves levelet, ha történetesen nem kb. 2,5 évre rá értesülök róla, hogy benne voltunk. :D
Csak érdekelt, mások hogy reagálnák le ezt a fajta pofátlan adathalászatot, amivel nagy eséllyel az egyik volt tanárom gyanúsítható, akiről tudom, hogy benne van a szerkesztőségben, és az ismerőseim között is.
Köszönöm a sok boldogságot, szerencsére idén már 4 éves házasok vagyunk, a legnagyobb boldogságban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!