Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ilyen helyzetben hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ilyen helyzetben hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés
Tudom senki se egyforma csak tudni akarom miben reménykedhetem,megtetszett egy lány,egy barátom ismerősei között bukkantam rá,és szeretném megismerni,de még sose voltam ilyen helyzetben és kicsit parázok.
2017. jan. 18. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Milyen helyzetben? Hogy megtetszem valakinek? :D
2017. jan. 18. 20:29
 2/3 anonim ***** válasza:
58%
Mit szeretnél csinálni? Ha tetszik jelöld ismerősnek és írj is neki. Vesztenivalód nincs vele. De mindenképpen írj is neki ha bejelölöd, ha egy mondatot nem vagy képes leírni akkor el is felejtheted.
2017. jan. 18. 20:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Ahogyan előttem is írták, nincs vesztenivalód. Megírod neki, hogy bár a fb-ot alapvetően nem ismerkedésre használják, te megláttad őt egy barátod ismerőseinél, és szimpatikus volt a számodra, ezért szeretnéd őt megismerni. Ha nem próbálkozol, nem is nyerhetsz. Másrészt mivel az életben utána valószínűleg nem fogtok találkozni, így elutasítás esetén sem lesz semmi kellemetlenséged, ha meg belemegy az ismerkedésbe, akkor máris egy lépéssel közelebb vagy.
2017. jan. 18. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!