Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy reagálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés
6 hónap múlva esküvőnk lesz… s ma egy ismeretlen csaj elküldte nekem, hogy a vőlegényem reagált szívvel a képére amit storyba kitett.. régen volt ilyenért veszekedés majdnem szakítás, azt mondta több ilyen nem lesz..
tegnap 18:14
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
15%
Agyalágyult direkt leírtam, hogy lehet belőle érzelmi megcsalás és elkezdte a folyamatot mert szívecskét dobott! Elárulta a kérdezőt és a csaj infózott, hogy milyen vőlegénye van mert 100%, hogy beszélgetett vele, lehet még szexcsetelt is. Ok nélkül ismeretlen nő nem infózik más nőnek! Úgyhogy igenis érzelmileg megcsalta, de lehet testileg is a tettek mezejére lépett.
tegnap 21:22
 32/49 A kérdező kommentje:
32. Sajnos hiaba magyarazzuk neki.. itt az a baj nem csak szivecske volt regen, es ez ingatta meg ujra a bizalmam. Akkor lezartam megbeszeltuk, de most egy ido utan megint kaptam egy screent.. es azert esik rosszul mert sose kontrolaltam. Sose neztem bele a telefonjaba 1x se.. es most megint nyilvan ketelkedem, hogy ha szivecskezett, mivan ha masnak irt is…
tegnap 21:28
 33/49 anonim ***** válasza:
68%

"mert nyilvan ketsegbe vagyok esve mert eskuvo ellott allok.. es megbeszeltuk, hogy ilyen tobbet nem lesz.."

Mondani sok mindent lehet.Aki ilyen személyiségű mint ez a pasas, azt nem érdekli, hogy te mit szeretnél, hogy ne tegyen.Egyszerűen egy nő kevés neki.Ez van.

tegnap 22:04
 34/49 anonim ***** válasza:
55%

Honnan tudod, hogy nem a nő csinált valamit pl a telefonján?

Én is kaptam a vőlegényemről olyan üzenetváltást, hogy néztem - és kiderült, hogy amúgy az exnője kavarja a szart, mert féltékeny, amiért házasodni fogunk.

tegnap 22:53
 35/49 anonim ***** válasza:
77%
Én néha "szívecskézem" az ismerőseim kutyás/macskás képeit. Ezek szerint akkor elég beteg vagyok...😂
ma 00:57
 36/49 A kérdező kommentje:
De ez nem kutyás, macskás kép volt! Nem tudom mit nem lehet ezen érteni. Ha így kötekedsz menj máshova.:) nyilván nem egy kutyás kép zavar basszus. Nem kell keverni a szezont a fazonnal. Ez egy edzős kép volt ahol a csaj kinyomta a fenekét
ma 06:18
 37/49 A kérdező kommentje:
Ti ezután bele néznétek a telefonjába? 5 éve kb kezembe se vettem a telefonját
ma 06:21
 38/49 anonim ***** válasza:
Beszéltél vele erről az esetről?
ma 07:23
 39/49 anonim ***** válasza:
70%
35 És a másik ismeretlen nő ugyan miért kavarná a kakit? Ellopta a telóját, bejeletkezett a fiókjába és be szívecskézte magát? Részeg vagy, vagy ezek alapján a nő ismeri és szemtől szemben talizgattak? :D
ma 08:56
 40/49 anonim ***** válasza:

A nő amúgy lehet tudni, hogy miért értesített téged erről?

Milyen jellegű fotó volt róla egyébként?

Ők gondolom ismerik egymást, különben nem látná a storyját.

ma 09:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!