Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy reagálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés
6 hónap múlva esküvőnk lesz… s ma egy ismeretlen csaj elküldte nekem, hogy a vőlegényem reagált szívvel a képére amit storyba kitett.. régen volt ilyenért veszekedés majdnem szakítás, azt mondta több ilyen nem lesz..
tegnap 18:14
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

Innen az oldalvonalról könnyű bekiabálni bármit. Akár azt, hogy hagyd el a barátodat, akár azt hogy túlagyalod.

Te élsz a kapcsolatodban. Te tudod, hogy érzed magad ebben a kapcsolatban. Valamiért összejöttetek és együtt vagytok X ideje. Valamiért jó ötletnek tűnt összeházasodni. Valamiért nem bízol a párodban.

Akárhogy is döntesz, neked kell viselni a következményeket.

ma 11:41
 42/49 anonim ***** válasza:
31%
Mennyire kell paranoiásnak lenni ahhoz, hogy azt lesd, kit lájkol a párod?...
ma 11:42
 43/49 A kérdező kommentje:
41. Ez a problema a parommal.. hogy akit lát, bejelöl, bekövet..szinte csak lány ismerősei vannak de rengeteg.. mindig mindig jelol befele kovet befele. Mar megbeszeltuk egyszer hogy oke jeloljon be lanyokat. De van egy mertek.. mikor mar elgondolkodom, hogy de epp ennyit..? Nyaralason par eve.. megtudta az egyik csaj nevet lattam mar be is kovette instan… full idegen csaj.. utolag derult ki, mi lanyok fent voltunk a fiuk lent.. s valoszinu beszelt a csaj a fiukkal, mert maskulomben nem tudta volna a baratom, meg a tobbi fiu a csaj nevet.. es vannak meg ilyen esetek amiket mindig kimagyarazott azzal hogy “de ez hulyeseg”
ma 11:47
 44/49 A kérdező kommentje:
43. Baj van az agyban. 20x leirtam, hogy a csaj elkuldte nekem.
ma 11:49
 45/49 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy minek akarsz ehhez a kanhoz hozzámenni?Normális felfogású nőnek egyértelmű ennyi figyelmeztető jel után, hogy kellene neki más nő(k) is.Megbeszélheted vele, hogy ne tegye, egy darabig állít is magán, de idővel úgyis ugyanez lesz mint most is.Talán 70 évesen nem fogja majd ezt csinálni, ha már nem áll fel a farka.Addig viszont vagy el tűröd neki csendben, ha ennyire szükséged van rá,vagy hagyod a picsába ezt a fazont.Az, hogy te szereted az nem lesz elég egy jól működő házassághoz, ahhoz meg pláne nem, hogy ne lesse ennyire kigúvadt szemekkel a nőket.
ma 12:01
 46/49 anonim ***** válasza:

Egyébként miért küldte el neked? Mármint ez elég gyanús. Nem biztos, hogy volt vagy van köztük valami de lehet tud a párodról olyasmit amit te nem.

Ha nekem a storymba kirakott képemet beszívecskézné valaki akkor biztos nem állnék neki le screenshotolni meg még elküldeni a srác menyasszonyának. Az, hogy ezt csinálta okkal volt csak mi volt az ok. Abban kiegyezhetünk, hogyha van egy pár házasság előtt még akkor sem annyira probléma az ilyesmi, nyilván bántó tud lenni mert ezek a reakciók privát üzenetként jelennek meg de most egy vadidegen nő nem fog ezzel foglalatoskodni.

ma 12:47
 47/49 anonim ***** válasza:
Instan kivagnalak ha beleneznel a telomba...
ma 13:28
 48/49 anonim ***** válasza:

Ilyen popsi/cici villantós képre valószínűleg percenként több lájk érkezik, mint amit még név szerint követni lehet. És akkor még megnézni, hogy pisti3456 kicsoda, van-e párja, kideríteni a nő elérhetőségét, stb. Komoly logisztikai mutatvány. Vagy ismeri személyesen, őt is és téged is, vagy valami közös ismerősötök kavarja a szart.

Amúgy ha ilyen szinten nincs bizalom, mi a francnak vagy vele egyáltalán?

ma 13:37
 49/49 anonim ***** válasza:

Mar megbeszeltuk egyszer hogy oke jeloljon be lanyokat. De van egy mertek

De mi az a mérték?

És miért követ be boldog-boldogtalant, pont csak lányokat!

Nem férjnek való ez, te lány... nagyon boldogtalan leszel mellette. Sokat fogsz emiatt idegeskedni, sírni. Egy emelet választ el tőle, de már megkérdezi a nevét és már beköveti... aztán szívecskézi őket.

Te tudod...

Barátnőid amúgy mit mondanak róla és erről az egész házasság-témáról?

Ha én lennék a barátnőd, nem támogatnám - nyilván nem ismerem a vőlegényedet és felnőtt vagy, te döntesz, de nem jó ómen ez már most. Nekem szoknyapecérnek tűnik, de ne legyen igazam.

ma 13:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!