Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy esküvő? És a nászút mivel jár?
Hello. Szeretném tudni, h milyen egy esküvő, milyen izgalmakkal, boldog percekkel jár egy mennyegző.
Mivel még nem voltam egy ilyen nagy eseményen, számomra lehetetlen ezt elképzelni. De már nagyon közeledik a nagy nap, nagyon kíváncsi vagyok és őszintén bevalva egy picit félek ettől az egésztől, hogy vmi bonyodalom lehet belőle. Válaszokat szeretnék, ha lehet:)
Ne aggódj rajta, én fotográfusként elég sok esküvőn voltam már és az egésznek nagyon pozitív hangulata, kisugárzása van. Ha van konkrét kérdésed írj privátot:)
Sok boldogságot!:)
Ennek örülök. Én is így tervezgetem a dolgot és azzal nyugtatom magam hogy minden jó lesz. Csak ez a sok esküvő előtti macera, a termek, a díszítés, az ülésrend...meg a szervezkedés...eléggé fárasztó, és ha nem úgy sikerül ahogy a szüleink tervezték, akk kitör a 3. világháború. Nászútra pedig nem tudom hova megyünk, az a párom meglepetése:)
Remélem jól fog elsülni a dolog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!