Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről az "ültetőkártyáról"?
Még annyi, hogy megpróbálom majd szebben ráírni a neveket és a benne lévő gyertya piros dekorhomokban lesz, csak azt még nem vettem meg. A szalag jó fehéren vagy inkább piros legyen?
remélem ezt a pelenkás dolgot csak viccnek szántad
Ez a zselés golyó eredetileg azért van, mert ha pl. elutazol 1-2 hétre és nincs senki aki meglocsolja a cserepe virágaidat akkor pár darab már vízzel megtelt golyócskát beleteszel a cserépben és mire hazaérsz a virág akkor sem lesz kiszáradva, hisz a golyó fokozatosan adja ki magából a vizet.
180 Ft egy A6-os ültetőkártyáért? 2800 Ft-os tervezési díj egy név átírásáért a sablonba? Pofátlan és gusztustalan az a grafikus, aki ilyet tesz, a szakma szégyene. De komolyan.
Én nem most kezdtem grafikusi pályafutásomat, de ez még "pesti viszonylatban" is pénzlehúzás.
Értjük mi, hogy nagyon akarod a dolgot, de értsd már meg, tök mindegy mit teszel a kifestett bébiételes üvegedbe, hülyén néz ki! Nem esküvőre való.
Fesd ki színesre, és jó a négy éves gyereked zsúrjára, vagy az iszogatós kerti partira mécsesnek, esetleg így ahogy van, felirat nélkül rakd vele körbe a kádadat, csak a hangulat kedvéért. De esküvőre ez tök hülyén néz ki. Ennyi erővel szedd le a címkét egy pár boros üvegről tegyél rá egy masnit, meg egy szál margarétát, megy majd hozzá jól.
Oké, akkor kitalálok valami mást.
Amúgy a pelenkás dolgot komolyan mondtam, mert a pampers pelusban is hidrogolyó van. Amúgy tudom, hogy virágokhoz használják és persze dekornak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!