Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről az "ültetőkártyáról"?
Még annyi, hogy megpróbálom majd szebben ráírni a neveket és a benne lévő gyertya piros dekorhomokban lesz, csak azt még nem vettem meg. A szalag jó fehéren vagy inkább piros legyen?
Bocsi de nekem nem tetszik!Olyan temetős!
A barátnőmék szalvétét hajtottak és a szalvéta át volt kötve azon egy kis kártya és azon a név :) nagyon fain volt és olcsó is! :)
Szerintem alapvetően nem a bébiételes üveggel van baj, hanem a kivitelezéssel. Az a szalag nagyon kis gyér díszítés rá, valami sokkal jobb tartású, szélesebb masni kéne rá. És nem ültetőkártya helyett, hanem asztaldísznek, mert ez így nevekkel nagyon temetéses hangulatú...
Utolsónak: a 180 forintos darabár az ültetőkért nagyon sok, ráadásul ezek elég ízléstelenek is, egyáltalán nem esküvői hangulatúak, inkább valami szülinapi bulira való, olyan csiricsáré.
15.
Sokkal ízlésesebb mint egy bébiüveges pohárra írt név.
És az abban virító gyertya, tényleg mindenszentek jut róla az embernek eszébe és a halottak napja.
Egyébként meg nem értem ha simán rá van írva egy fehér papírra a név, azon neked mi csiricsáré?.... na mindegy is.
Végülis nem fogok összeveszni senkivel kinek mi tetszik, nem veszekedni jöttem. Hanem segíteni.
Vagy esetleg gyertya helyett ebbe is zselégolyó? Jó lett volna az üvegeket felhasználni valamire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!