Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről az "ültetőkártyáról"?
Még annyi, hogy megpróbálom majd szebben ráírni a neveket és a benne lévő gyertya piros dekorhomokban lesz, csak azt még nem vettem meg. A szalag jó fehéren vagy inkább piros legyen?
Az üvegekbe padlizsán krémet az asztalra mást:)- és megoldva a kisüveg gondja
Az ötleted csúcs szuper, de az alapanyaga a kisüveg nem odavaló.
9-es vagyok!
Na látom nagyon fel szeretnéd használni azokat az üvegeket :-)
Jó akkor adok egy tippet.
vastagabb szatén szalagot vegyél, tetszőleges színben ( de azért haromizáljon a diszítés színeivel) , ezzel kösd át a bébiüveg száját ( úgy hogy takarod a felső csúnyácska részt ahol a fedő tekeredne rá), és rögzítsd ragasztópisztollyal hogy tuti ne csússzon el onnan.
De nevet ne írj rá! ;-) Oké?
Ebbe tegyél egy mécsest, lehet színes is, illatos is. És így már valóban az asztal dísze lehet.
Gyorsan csináltam is vele egy montázst. :) Persze a bébiételes üveg nem ilyen csúnya recés, de a lényeg látszik. Így még akár a táblákra családnevek is mehetnének! :)
a zselés golyót felejtsd el, mert aki tudja, hogy valójában mire is kéne használni az nagyot fog nézni
A zselés golyó helyett inkább kis dekorköveket tegyél bele.
Azért kíváncsiságból csináltam pár golyót hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!