Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti együtt élnétek valakivel, aki határozottan nem akar feleségül venni, bár már három éves a közös gyerek?
miért vagy ideges drágám? Mert szembe kell nézned a tényekkel? Ez van.
Mellesleg te magad írtad, hogy akartál esküvőt, de nem kicsit. Viszont api inkább nyaralni akart a pénzből gondolom. Ekkor kezdtél bele az önámításba. A lagzi csak a vendégek etetése, itatása, bla bla. azért szeretted volna.
Ha neked tényleg ennyi az esküvő, hogy etetni itatni kell a népet, és egy életre szóló házasságnál jobb egy-két nap piknik, akkor a te fejedben van a baj.
Te most már nyugodj le, és ne hozs magad még kellemetlenebb szituba a sok magyarázkodással. Megmondtad, hogy akartál esküvőt. Ebből már nem jössz ki jól.
Jó éjt mindenkinek.
"Csak azért ellenzitek, mert savanyú a szőlő, és irigykedtek."
Ezt nem írhatta felnőtt. Max. 13 éves. Tudom, mert 13 évesen mi is ezt csináltuk a barátnőimmel, csak akkor még a chat-en. Hülyeségekkel felidegesítettük a felnőtteket.
Csodalom, hogy teged elvett valaki.De nemsokara ugy is valtok, kizart dolog, hogy gy ilyen not el lehet viselni hosszabb tavon.
Mikor olvastam soraidat majdnem feljott egy kis hanyas.
Nem fordulhat elő, hogy olyantól legyen gyerekem, akinek nem vagyok a felesége. Nem érzem magam maradinak, de nekem az a normális menet, hogy megismerjük egymást -> járunk -> összeköltözünk -> eljegyzés -> házasság -> gyerekek. Ez biztos azért is van, mert körülöttem, ismerősi körben mindenhol ezt látom, és működik.
Ha szeretjük egymást, az a minimum hogy feleségül akar venni, vállaljuk egymást a barátaink, szeretteink előtt. Ha ez a páromnak probléma lenne, elgondolkoznék hogy szeret-e engem, velem akar-e maradni örökre. És mindezt persze a gyerekvállalás előtt gondoljuk végig, nem 4 évvel azután.
21L
A szerelemnek és a házasságnak semmi köze egymáshoz. Sok önmagában bizonytalan nő így akarja legalább egy kicsit magáhot kötni a férfit. Valaki mondta hogy a házasság egy szimbólum. Aha. A római rabszolgagálya is az volt...
34 ffi
41.
Felesleges erőltetni, hogy akkor érsz valamit ha elvesznek, mert nekem a párom már bizonyÍtott, többet, mintha tartottunk volna esküvőt. A nagy esküvőt pedig én nem akartam, és nem mert skót vagyok, hanem, mert nekem nem fontos, mindig találnék jobb dolgot, amire a pénzt költeném. Én elfogadom, hogy neked ez életed nagy napja és azóta is éled szürke életed, te is fogadd el, hogy nekem nem.
Én házasságpárti vagyok, de az "ingyenk.urvás" hozzászólót kifejezetten primitívnek tartom. Az ilyen "emberek" miatt veszik manapság semmibe sokan a házasságot, és tartják képmutatásnak (ami az ő esetében igaz is). Őszintén sajnálom a férjét és a gyerekét, nem lennék egyiküknek sem a helyében.
Kérdezőnek: a kérdés sok egyéb dologtól is függ. Egyébként milyen a kapcsolatotok? Illetve miért ellenzi ennyire a házasságot? Mert pl. ha egyébként jó a kapcsolatotok, kommunikáltok egymással rendesen, és a házasságot pl. azért ellenzi, mert olyan stílusú anyja volt, mint az "ingyenku.rvás" hozzászóló, és emiatt zsigerileg undorodik a házasságtól, akkor nem gond az együttélés. Ha viszont haldoklik a kapcsolatotok, és nem akar csak a gyerek miatt házasodni, akkor viszont nem élnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!