Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti együtt élnétek valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti együtt élnétek valakivel, aki határozottan nem akar feleségül venni, bár már három éves a közös gyerek?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 14:36
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
5%

28.

Én érezném öregnek magam, viszont én sajnállak, ha te akkor érzed megbecsült társnak magad, ha házasságban élsz.

2012. ápr. 10. 18:37
 32/49 anonim ***** válasza:
5%

28: a k.rva pénzért szexel. Te a házasság előtt pénzt kaptál a pasidtól minden menet után?

Kérdező: erről korábban nem beszéltetek?

2012. ápr. 10. 18:47
 33/49 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit késő talán ezen gondolkodni.

Minimum agyerek előtt kellett volna. Persze ez nem jelenti, hogy gyerek után nem lehet házasodni, hanem azt, hogy általában ilyenkor anyagi okok, vagy időhiány miatt tolódik a házasság..

Kicsit elgondolkodnék azért, hogy mi változtatta meg a véleményét, ha előtte gondolt házasságra...

Viszont csak ezért nem hagynám MÁR el.

Biztos csak ez a baj? Mert csak úgy, ilyenkor emiatt senkinek nem jut eszébe elhagyni senkit.

Előtte tisztázáskor derülne ki, akkor én sem maradnék olyan férfival, aki nem akar elvenni, mert ez nekem fontos, és nem egyezik az értékrendünk, ha nem család párti, de ez én vagyok, mindenki más.Teehát nem jutottam volna idáig..

2012. ápr. 10. 19:17
 34/49 anonim ***** válasza:
0%

Visszavonom a "megváltoztattaa véleményét rész"

kicsit összemostam egy másik kérdéssel,párhuzamosan olvastam a kettőt bocsánat

2012. ápr. 10. 19:22
 35/49 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem lenne gyerekem olyantól, akinek nem vagyok a felesége. Eső után köpönyeg.

Gyerek nélkül pedig NEM élnék olyannal, aki nem akar elvenni (normális időn belül, nem azonnal).

Szerintem neked sok választásod nincs.

2012. ápr. 10. 20:27
 36/49 anonim ***** válasza:
56%

Igen, a házasság előtt jártunk, de tudtam, hogy el fog jegyezni, és elvesz. Megvoltak a szintjei a kapcsolatunknak.

De az élettársi kapcsolat nem több, mint járás. Csak közös a villanyszámla meg az ágy...

De nézzen magába minden házasságellenző. Csak azért ellenzitek, mert savanyú a szőlő, és irigykedtek. Ha hajlandó lenne titeket elvenni a barátotok, akkor ti is nagy hévvel és izgatottsággal linkelnétek be a menyasszonyi ruhákat szavazásra, meg kérnétek tanácsokat fényképészhez, lakodalmi menühöz, stb. mint annyian itt Gyk-n mindennap.

Pá édeseim...

2012. ápr. 10. 20:35
 37/49 anonim ***** válasza:
36%

36.

Elég szánalmas vagy. A párommal többször beszéltünk róla. Kis esküvőt nem akartam volna, nagynál pedig már inkább elnyaraltuk a pénzt. Nekünk jobb volt. Nem savanyú a szőlő, mert hála a jó égnek, mikor összejöttem a párommal tudtam, hogy az igazi, remek apa és társ. Te nyugodtan aludjál abban a tudatban, hogy különleges vagy, mert elvettek, valszeg biztos több vagy, mint én. Komolyan szánalmas lehetsz.

2012. ápr. 10. 20:42
 38/49 anonim ***** válasza:
33%

36.

Komolyan te hozzámentél egy emberhez, akinek, amÍg nem voltál a felesége, csak ágy és villanyszámla voltál? Téged jellemez a gondolkodásod, kösz, valaki neje nélkül is ugyanúgy, sőt a leÍrásodból Ítélve, boldogabban élünk, mint te.

2012. ápr. 10. 20:45
 39/49 anonim ***** válasza:
40%

37, 38

Amit csináltok az nem más, mint önámítás. Engem nem kell meggyőzni arról, hogy gáz a vadházasság.

Lám-lám 37 akart esküvőt, de nem kicsit, mert ő is nagy lagziban akart egy napig királylány lenni. A nagy lagzihoz viszont skót. De persze igen hogyne a nyaralás biztos kárpótolta az elmaradt esküvőért.

Én nem tartom magam különlegesnek, csak azért mert elvettek. Hiszen ez a normális.

2012. ápr. 10. 21:05
 40/49 anonim ***** válasza:
31%

39.

Nem vagyok skót és képzeld, pont, hogy a királylányt nem akartam játszani. Neked viszont, komoly bajok vannak a fejedben, ha azt gondolod, hogy egy házasság miatt más lesz a kapcsolatotok a pároddal, te akkor nem leszel robot és ingyen k.rva.Én nem vagyok az és nem hinném, hogy egy papÍr változtatna nálunk bármit is.Képzeld nekem többet ért 2 hét egzotikus szigeten lévő pihenés, mint, hogy 1 napig királylánykodjak és etessek itassak embereket. Menj el egy orvoshoz, mert ha te akkor vagy normális kapcsolatban, ha házas vagy, akkor súlyos önértékelési problémáid vannak, amit kezeltetni kéne.

2012. ápr. 10. 21:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!