Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti együtt élnétek valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti együtt élnétek valakivel, aki határozottan nem akar feleségül venni, bár már három éves a közös gyerek?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 14:36
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
66%

"Így bármikor leléphet bárki a felelősség elöl."

Házasságból nem lehet lelépni? Nincsenek elvált emberek?

2012. ápr. 10. 15:00
 12/49 anonim ***** válasza:
71%

És ezt eddig nem tudtad???

Te hogy fogod érezni magad, ha a férjed csak azért vesz el, mert különben elhagyod? Ha csak azért nem hagy el, mert papírod van róla?

Azért éljen velem és vegyen feleségül, mert szeret. Ne azért, mert bonyolult lenne a válási procedúra.

2012. ápr. 10. 15:00
 13/49 anonim ***** válasza:
30%
Nyolcaska, az anyukád állatias.
2012. ápr. 10. 15:05
 14/49 anonim ***** válasza:
36%
Mi is egyutt elunk, van egy fiunk.Eskuvot nem akarok.En vagyok a no.
2012. ápr. 10. 15:13
 15/49 anonim ***** válasza:
39%
Lelép a felelősség elől? Komolyan, te egy sz.ros papÍrt többre tartasz, mint a gyereked. A gyerek nem tartaná, de a házasság igen?
2012. ápr. 10. 15:16
 16/49 anonim ***** válasza:
97%
Jó, értem én, amit mondtok, de azért nem kell leszólni a házasságot. A házassággal hivatalosan elismeri 2 fél, hogy ők összetartoznak, és vállalják, hogy kitartanak egymás mellett. Az élettársi kapcsolatban ez nincs meg.
2012. ápr. 10. 15:17
 17/49 anonim ***** válasza:
34%
De megvan, maximum nem hivatalosan. Nem szólom le a házasságot, mert szép dolog, ha valakinek fontos. Nekem nem az, és örülnék, ha emiatt nem vonnák kétségbe a kapcsolatomat. Közös gyerek, közös vagyon, nem tudna most se könnyedén elmenni ha akarna.
2012. ápr. 10. 15:21
 18/49 anonim ***** válasza:
93%

Én is házasságpárti vagyok, ugyanakkor az égvilágon semmi rossz gondolatom nincs azokról, akik élettársi kapcsolatba szülnek gyereket.

De kérdező, ha te ENNYIRE házasságpárti vagy, sőt élettársi kapcsolat-ellenes, akkor mi a francnak szültél gyereket papír nélkül?

Én például addig nem szültem volna, míg feleség nem vagyok. DE ha szülök, akkor onnantól kezdve ezen rugózni nettó hülyeség.

2012. ápr. 10. 15:32
 19/49 anonim ***** válasza:
91%
Én valahogy soha nem voltam házasságpárti,de egyre többet gondolkozok azon,hogyha ne adj isten lesz gyerekem,szeretném ha házasságban élnék a gyerek apjával,mivel csak élettársi mintát láttam anyám révén,én pedig szeretnék egy kerek egész családot.Suliban is gáz volt,hogy állandóan magyaráznom kellett,hogy most aki anyámmal él az kicsoda,micsoda,mert apám lelécelt.A házasságot a gyerek előtt,vagy terhesen tudtam volna max. a helyedben elképzelni,így hogy 3éves a gyerek,nem értem miért most jutott ez eszedbe.
2012. ápr. 10. 15:33
 20/49 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak azt nem értem, hogy eddig ez miért nem jutott eszedbe? Mondjuk a gyerek előtt? De ha már így van, akkor nem hagynám el. Valószínű, ha gyereket vállalt velem akkor nem szerepel a rövidtávú tervei között, hogy lelécel.

Abban egyet értek, hogy a házasság nem biztosíték arra, hogy nem hagynak el, viszont az nem fér a fejembe, hogy aki nem akar házasodni miért azzal érvel, hogy az csak egy papír. Igen, csak egy papír, ami van akiknek sokat jelent, akinek meg mindegy, azok miért nem írja alá? Hiszen csak egy papír nem? (ezzel csak azt akartam mondani, hogy jobb indokot is lehetne mondani)

Szóval megértem azt is aki akar házasodni, meg azt is aki nem. Mindenkinek szíve joga ezt eldönteni. Viszont úgy gondolom, hogy ezt egy idő után illik tisztázni, kinek milyen tervei vannak. Mondjuk még a gyerek előtt.

2012. ápr. 10. 15:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!