Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti együtt élnétek valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti együtt élnétek valakivel, aki határozottan nem akar feleségül venni, bár már három éves a közös gyerek?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 14:36
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
93%

*Igen, csak egy papír, ami van akiknek sokat jelent. Akiknek meg nem jelent semmit, miért nem írják alá ha csak egy papír?

Bocsánat, másodszorra csak sikerül leírnom. :)

2012. ápr. 10. 15:45
 22/49 anonim ***** válasza:
24%
Én azért nem akarom, most orbitális marhaságot fogok mondani, de nekem olyan öreges. Én már szültem egy babát, de úgy érzem, ha feleség kellene, hogy legyek, akkor elkezdek rohamosan öregedni. A háziasszony jelzőtől a világból lehetne kikergetni.
2012. ápr. 10. 15:46
 23/49 anonim ***** válasza:
87%
Utolsó: nem baromság, ha te így gondolod. Nem akarsz házasodni azért, mert neked öreges dolog és nem azért, mert így papír, meg úgy papír. Ez egy álláspont, amit meg lehet érteni. Ezt akartam csak érzékeltetni. Én például szeretnék feleség lenni, annak is megvan az oka, de ettől nem hiszem, hogy mindenki másnak is erre kell vágynia. :)
2012. ápr. 10. 15:56
 24/49 anonim ***** válasza:
69%
Én aki nem vagyok házasságpárti is úgy gondolom, hogy ez a papírozás annyira nevetséges. Mást mondjatok, ez szerintem sem indok.
2012. ápr. 10. 16:01
 25/49 anonim ***** válasza:
5%
Sajnos a házasság nem garancia semmire.Az egyik barátnőm annyira,de annyira házasságpárti volt,megvolt a lagzi,így pár év múlva már a váláson gondolkodik,hiába van gyerek.A zt mondja valami megváltozott,amióta összeházasodtak,és soha többet nem menne férjhez.Mi is "csak" együtt élük már 7 éve,és nem vágyok esküvőre,pedig én vagyok a nő.Közösek a céljaik a jövőre nézve.
2012. ápr. 10. 16:27
 26/49 anonim ***** válasza:
100%

kérdező!

megkérdezted már, miért nem? te vagy az oka, vagy pl rossz házasságok vették körbe gyerek kora óta?

2012. ápr. 10. 17:52
 27/49 anonim ***** válasza:
12%

igen. az első férjemet azért hagytam el, mert megvert kétszer egymás után(a másodiknál visszaütöttem és még le is ordítottam a fejét).

a második egy szerethetö egoista, akit szerintem sokkak jobban tudtam volna kezelni, ha nem mente volna hozzá (9 év alatt megtanultam már a sarokba tenni)

2012. ápr. 10. 17:59
 28/49 anonim ***** válasza:
51%

ki mondta, hogy a házasság garancia? Nem az.

Én szégyellném magam, ha a gyerekem nem házasságba születne. Sőt, azt is szégyellném, ha a terhességem alatt lenne az esküvő.

Valaki azt írta, hogy öregnek érezné magát, ha feleség lenne.

Én meg ingyen k*rvának+háztarási robotnak érezném magam, ha csak élettárs lennék.

2012. ápr. 10. 18:03
 29/49 anonim ***** válasza:
8%

Ingyen k.rvának?:D És amíg "csak" jártok, akkor addig mi vagy? Ingyen k.rva?

Drágaságom, ha házasság előtt csak a dugásról, meg a robotolásról szól a kapcsolat, akkor utána sem fog másról.

Meg amúgy vicces elképzelni, ahogy a férjed minden hónapban odaadja a fél fizetését a szexért, meg a robotért. Én ezeket örömmel csinálom, nem fizetségért, és (tudom, fura) de nem várok el érte semmit.

Jézusom...

2012. ápr. 10. 18:28
 30/49 anonim ***** válasza:
75%

Igen,a helyedben csak azért,mert eddig nem vett el,nem válnék el.

De az tuti,hogy házasság nélkül én se szívesen vállalnék gyereket(ahogy már páran leírták) vagyis inkább nem terveznék,így pontosabb.Azért nem vetetném el,mert nem vagyok "asszony" ha véletlenül terhes maradnék gyógyszer mellett.

Páromnak nem fontos a házasság,együtt élünk 3 éve,de nem érdekli a dolog,mondta is,hogy ő engem nem vesz el feleségül.(pedig lenne rá pénzünk,jól keresünk mindketten)

Hosszú távon viszont lehet,hogy nekem,nőként így nem menne,mármint élettársként.Szeretem,de nekem fontos a házasság,Párom meg egy felesleges papírnak tartja.

2012. ápr. 10. 18:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!