Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruált valaki az esküvőjén? Hogy bírtátok?
Én pont ezért kiszámoltam előre. Nagyjából azért be lehet tervezni, legalább is mindenkinek van szerintem olyan időszak, amire azt tudja mondani, hogy na akkor tuti nem fog megjönni.
2012. ápr. 9. 21:08
Tényleg a tampon a legjobb ötlet, és ha már mindenképp gyógyszert ajánl itt sok ember... inkább a görcsökre szerezz be valamit, biztos ami biztos, legyen nálad, ha esetleg pont megjönne.
Emellett én erősen ajánlom a "biztonsági" betétet tamponhoz, volt már olyan hogy meló miatt cirka 10! órán át nem tudtam cserélni, és semmi baleset nem lett belőle.
Így tuti biztos lesz minden :)
2012. ápr. 9. 21:52
Super plus tampon és akár dupla éjszakai betét, szépen befektetve a bugyiba, plusz fájdalomcsillapító!
Nekem ez a kombó mentette meg az életem hosszabb munkánál...
2012. ápr. 9. 21:56
hát gyerekek, mindenki jön az XXL tamponnal, de azért nekem nem azért kell óránként mennem, mert cserélek, hanem mert folyton pisilnem kell vagy más egyéb ingerek vannak, amit muszály a WC-n elintéznem. Akkor meg cseszheted a tampont :(
2012. ápr. 10. 13:08
És a gyógyszertől nem kell óránként menni pisilni vagy az injekciótól?
2012. ápr. 10. 13:16
Miért kéne a fogamzásgátlótól gyakran pisilni? Ilyet se hallottam még. Ha valaki egy nap 4 litert iszik biztos sokat kell neki, de akkor is, ha nem szed gyógyszert. Én a magam fél-1 literével egy nap 2-3-szor megyek pisilni, pedig fogamzásgátlózok évek óta. Mi az összefüggés?
2012. ápr. 10. 13:45
ha nekem szólt az utolsó két hozzászólás, akkor félreértettek :) nem azt mondtam, hogy a gyógyszertől kell sokat mennem pisilni, nem is szedek, hanem eleve ha megvan, sűrűn kell mennem. Ez van. Én nem pártolom sem a gyógyszert csak ezért, sem semmiféle külső behatást, sőt én még csak nem is számolnám, hogy mikor fog megjönni, még az kéne :( bevennék szerintem valami iszonyú erős fájdalom csillapítót.
2012. ápr. 10. 16:01
Én a 26-os válaszoló vagyok, és az előttem szóló 25-ösnek írtam, aki kérdezte, hogy a gyógyszertől vagy injekciótól nem kell-e sokat pisilni. Arra lettem volna kíváncsi, hogy ő miből gondolja, hogy kéne?
2012. ápr. 10. 16:52
Én azután kezdtem el ezen a kérdésen gondolkodni, miután már megvolt a dátum. De nekem szerencsére pontos a menszeszem. és úgy néz ki, hogy 5 nappal a nagy nap után fog megjönni.
Szerintem mindenképp legyen nálad fájdalomcsillapító az esküvőn, így bármikor be tudod szedni. No meg persze jó sok tampon.
2012. ápr. 27. 19:55
Esküvőn nem,de a nászutamat végig menstruáltam meg hisztiztem......
2012. ápr. 28. 19:23
Kapcsolódó kérdések: