Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menstruált valaki az esküvőjén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruált valaki az esküvőjén? Hogy bírtátok?

Figyelt kérdés
nekem erős, görcsös, így félek!!!!!mi lesz ha azon a napon jön meg

2012. ápr. 9. 19:37
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

mennyire rendszeres neked? mert ha minden hónap elején jön meg, akkor hónap közepe felé lehet időzíteni az esküvőt, és akkor tuti nem zavar be akkor se, ha késik pár napot, meg akkor se, ha korábban jön.

mikor lesz az esküvő?

2012. ápr. 9. 19:54
 12/30 anonim ***** válasza:
49%
de ha megis jön,miért kéne óránként wc-re járni.már feltalálták a tampont. felraknék egyet a nagyobb fajtából,az csak kibírja párórát,vagy a míg a szertartások tartanak,és aztán csrélném a lagzihelyen.
2012. ápr. 9. 19:55
 13/30 anonim válasza:
100%

Nem kell fogamzásgátlót szedned,menj el nőgyógyászhoz,van olyan tabletta, amit pont erre terveztek, én is szedtem már.

Időben menj,mert nem mindegy,mikor kezded el.

2012. ápr. 9. 19:56
 14/30 A kérdező kommentje:

vicces a menszeszem.....az év első harmadában 1-10 között jön meg és minden honapban késik 2-3 napot!!!!:)

szeptember elején lesz megpróbáltam sakkozni....de jártam már érdekesen is.....

2012. ápr. 9. 19:58
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Én igen. Pont előző nap jött meg reggel, szóval elég erős volt, de nem okozott gondot, jóformán eszembe sem jutott, csak arra figyeltem hogy cserélni ne felejtsek el a nagy izgalmak közepette. A cserét úgy oldottam meg, hogy legjobb barátnőm és tanúm egyben jött velem a wc-re és nekem háttal állva fogta a hatalmas abroncsot, szoknyát közben :) Jókat röhögtünk közben, nem volt probléma. Az izgalom és boldogság miatt nem éreztem hogy fájna bármi, mondjuk bevettem reggel egy algopirynt. (azt szoktam rá bevenni egyébként is)
2012. ápr. 9. 20:01
 16/30 anonim válasza:
100%
Én dettó így vagyok, jobb,ha nőgyógyászhoz mész,és beszélsz vele.
2012. ápr. 9. 20:02
 17/30 anonim ***** válasza:
43%
hja... az élsportolók is biztos úgy időzítik az olimpiát...
2012. ápr. 9. 20:06
 18/30 anonim válasza:
100%
Nekem is pont meglesz.Cataflam és óriás tampon beszerezve.Én is görcsölős vagyok de igyekszem most nem erre koncentrálni.
2012. ápr. 9. 20:10
 19/30 anonim ***** válasza:
21%
Nagyon értelmesek, akik azt tanácsolják, hogy szedjen a kérdező tablettát vagy adasson be injekciót! Nooormális? Épp elég baj, hogy annyian szedik azt a mérget, mivel ő nem, gondolom ő legalább tisztában van a hatásaival és nem kér belőle, majd biztos ilyen miatt elkezdi szedni, vagy ilyen beleavatkozást enged a ciklusába, mint egy injekció...
2012. ápr. 9. 20:54
 20/30 anonim ***** válasza:
40%

Ja és még: én a helyedben, ahogy valaki írta is, egy négycseppes tamponnal próbálkoznék, azzal biztos nem lenne gond a szertartás alatt. Sokat nem mozogsz, álló helyzetben olyan sok felszívnivalója nem lesz.

Ha trükkös a menzeszed, arra is van megoldás. nekem is ilyen, soha nem akart egy ideig beállni, én ha már gyanakodtam rá, h megjöhet, biztos, ami biztos, tettem be egy kis tampont. Főleg mivel az én munkahelyemen az ember nem tud bármikor csak kénye-kedve szerint mosdóba menni, nem kockáztattam, h mire kiérek, már késő... Inkább bent volt, szünetekben kicseréltem, egyidejűleg ellenőriztem, megjött-e.

Neked is ezt ajánlom! beteszed, és nem kell paráznod, ha meg is jön, van, ami megfogja.

2012. ápr. 9. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!