Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menstruált valaki az esküvőjén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruált valaki az esküvőjén? Hogy bírtátok?

Figyelt kérdés
nekem erős, görcsös, így félek!!!!!mi lesz ha azon a napon jön meg

2012. ápr. 9. 19:37
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
29%
Ne hagyj szünetet a fogamzásgátlóval és máris meg van oldva.
2012. ápr. 9. 19:39
 2/30 anonim ***** válasza:
79%
én. de úgy fogsz izgulni más dolgokon, hogy észre se veszed. sok boldogságot!
2012. ápr. 9. 19:40
 3/30 A kérdező kommentje:

nem szedek fogamzásgátlót!

ha megjön 1 óránként minimum mennem kell wcre....erre nem lehet nem figyelni!

2012. ápr. 9. 19:42
 4/30 anonim ***** válasza:
77%
Ha előre ezen izgulsz, tuti, hogy akkor jön meg. Lazíts! :) Ha már közeledik, és úgy néz ki, hogy nagyon esélyes, menj el a nőgyógyászodhoz és kérjél egy injekciót, amivel tudod halasztani. (Sportolók is ilyet kapnak verseny előtt.)
2012. ápr. 9. 19:43
 5/30 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem kezdj el tabit szedni, ha megoldható.

Nehogymár ez rontsa el a napot! Óránként meg nem tudsz wc-re rohangálni, főleg, ha templomi is lesz

2012. ápr. 9. 19:44
 6/30 anonim ***** válasza:
93%
Én!!:D Hát a hatalmas ruhában marha vicces befarolni a budiba és tampont cserélni úgy,hogy közben a szoknyád és az abroncs gyakorlatilag a fejed tetején van......ha nagyon vérzős vagy jobb lenne elkerülni valami gyógyszerrel.
2012. ápr. 9. 19:46
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
5-ös. Egy esküvő miatt ne kezdjen már tabizni, ha eddig nem. Lehet, hogy babát is akar, és akkor nem lenne jó megkeverni a hormonjait.
2012. ápr. 9. 19:47
 8/30 anonim ***** válasza:
34%
7-es: nyilván erre írtam, hogyha megoldható...
2012. ápr. 9. 19:48
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Mi úgy választottuk ki az időpontot, hogy tudtam, akkor nem fogok menstruálni. Fogamzásgátlót használok, szóval nem volt nehéz előre kiszámolgatni. Amúgy én is görcsölős voltam mikor még nem használtam a hüvelygyűrűt, szóval megértem, miért félsz. Én csak napi 4-5 Cataflammal tudtam átvészelni ezt a napot, az meg kiütött volna az esküvőn. Próbálj meg egyeztetni a nőgyógyászoddal, hátha van valami megoldás. Amúgy az is segíthet, ha mondjuk rendszeres a ciklusod, hogy előre kiszámolod, mikor fogsz nagyjából menstruálni, és úgy választasz időpontot, hogy biztosan ne essen bele. Bár ez a dolog akkor sem válik be, ha nem rendszeres a mensid, vagy már megvan az időpont.
2012. ápr. 9. 19:52
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Számold ki előre,hogy kb mikor fog megjönni és akkorra tegyétek az esküvőt.Tudom,milyen sz@r ez,nekem is nagyon szokott görcsölni.Régebben,amikor megjött,azt hittem,ott döglök meg a görcsöktől.Én csak emiatt szedek fogamzásgátlót már több,mint 1 éve és semmi bajom.
2012. ápr. 9. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!