Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyat aki beteg volt a saját esküvőjén? B
Még csak hétfő van.
Simán jobban lehetsz.
Szedj be töménytelen mennyiségű c vitamint.
Meg egyél forró leveseket.
Sok zöldséget, gyümölcsöt.
Vagy aspirin c-t is.
Amiket leírt az első hozzászóló, azt tudom én is tanácsolni.
Meg gondolom nagy lehet a sürgés-forgás most, de ha van időd rá, menj el orvoshoz is.
Olyat nem ismerek, hogy vki a saját esküvőjén lett volna beteg, de tavaly történt az, hogy a menyasszony anyukája lett rosszul, a mentő el is vitte szegényt:S
Amúgy én keresztanyáméknak is most lesz szombaton az esküvője:)
Nektek is nagyon sok boldogságot és jobbulást:))
Jobbulást! Ha nem a masszív vírust kaptad el, akkor szombatra simán kikúrálod magad! Holnap mindenképp menj azért el dokihoz!
Igen, a férjemnek akadt egy kis gondja az esküvőn. Ugyan nem betegség, de volt egy lyukas foga, amiben az egyik játék alkalmával belement a só, 2-3 órán át pálinkával öblögetett, iszonyat fájdalmai voltak.
Köszönöm a jó tanácsokat!Nyomatom a c-vitamint és az aspirin komlexet.Holnap mindenképp megyek dokihoz!
Akinek az anyukáját vitte el a mentő az nagyon kemény lehetett!:(
De a só sem lehetett valami jó.:(
Minden férfi beteg volt az esküvőjén.
Egyébként meg FOKHAGYMA!
Az esküvőm előtt két nappal ráestem a jobb kezemre. Ugyan balkezes vagyok, de átnevelt, és így jobbal írok. Két napig borogattam, de így is alig tudtam aláírni az anyakönyvet.
A ballagásomon voltam nagyon beteg, 40 fokos lázzal. Szörnyű volt.
Neked: nyers fokhagyma esténként, ha zavar a bűze, akkor darabold fel a gerezdeket és edd úgy, mintha gyógyszert vennél be vízzel. Hohes-C vagy C-vitamin tabletta, és igyál mellé Calciumot is (pezsgőtablettában, legalább 200mg-osat) mert az segít a C-vitamin felszívódásában.
Ja: és LAZÍTÁS! A nátha sokkal inkább annak a jele, hogy nagyon izgulsz, mintsem annak, hogy mennyi vírus kóvályog a levegőben.
Rendbe fogsu jönni, biztosan. Inhalálj kamillagőzzel, vedd elő az infralámpát, ha van és csak NYUGI!
És sok-sok boldogságot kívánok neked és a kedves párodnak is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!