Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyat aki beteg volt a saját esküvőjén? B
Az en ferjem betegedett le ugy, mint te az eskuvo elott, az orvos azt mondta, hogy sajat felelossegere elengedi, de inkabb pihenni kellene... Nem mondtuk le az eskuvot, de kicsit meg lazas volt, amikor kimondta az igent :) Amugy az egesz lakodalom alatt csak fujta az orrat, jo nagy papirzsebkendo-hegy volt mogottunk :) Amikor volt a menyasszonytanc, utana ugye az a szokas (legalabbis mifelenk), hogy a volegeny "elrabolja" a menyasszonyt, tehat olbe kapja es elszalad vele. Mi megbeszeltuk, hogy a ferjem nem olben visz, hanem kezen fog es ugy elszalad velem, erre a baratok addig mondogattak neki, hogy menjen, kapja fol a menyasszonyt, hogy tenyleg fol akart venni. En meg erre megfogtam a kezet es elrangattam :) Futas kozben pedig jol leszidtam, hogy hogy is gondolhatott ilyet, amikor gyenge a laztol es kulonben is nem tul eros testalkat, es akkor kb egyforma sulyunk is volt, szoval nem birt volna elvinni. O erre csak azt mondta, hogy hát "mondták"... :)
Neked jobbulast, szombatig meg tenyleg sok az ido!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!