Van-e remény arra, hogy a mesterséges kómából, lélegeztetőgépről visszatért, a külvilággal alig kommunikáló AIDS beteg a kezelések nyomán feljavul annyira, hogy meg tudja tanulni az elfelejtett információkat, hogy el tudja látni saját magát?
Az a nagy kérdés, hogy mennyi agysejtje maradt épségben. Elég hervasztónak tűnik a helyzet, de ha fiatal személyről van szó, akkor talán van remény, hogy tovább élhet szinte teljes életet.
Az, hogy a későbbiekben képes lesz-e ellátni saját magát, kívülállóként elég nehéz elképzelni, mert a vírus már nagy pusztítást végezhetett, ha mesterségesen kellett kómában tartani, és még lélegeztetni is muszáj volt.
Tudom, hogy ilyenkor a hozzátartozók minden kis szalmaszálnyi reménységbe belekapaszkodnak, de hamis illúziókba ne ringassátok magatokat.
Szívből kívánom, hogy mielőbb felépüljön az illető, és én tévedjek, és képes legyen ellátni magát.
31 évesen még nagyon fiatal. Szerintem minden esélye megvan a felépülésre, és igen, van remény.
Azt hittem idősebb személyről van szó.
Látom, inkább biztatást szeretnél...ebben a tragédiában.. nagyon sajnálom a lányodat és titeket is családot.
Legyetek mellette, amennyit csak tudtok. Meg fogja érezni a közelségeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!